Konu: Vartavar Karapetyan Bunny Hop - Türkçe terim  (Okunma sayısı 280 defa)

#0 - 06.09.2022 05:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kaimon_Merrit - Vartavar_Karapetyan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.09 05:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Bunny Hop - Türkçe Terim

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyle IC tartışmaya girdik ve adamı araçtan inmemi söyledi sonrasında kavga rolünde ben baskın gelince hooduna doğru kaçtı ve kaçarken bunny hop yaptığı için SS almak amacıyla peşinden gittim ve SS'imi aldım. HOOD bastığımı söylüyor fakat SS dede göreceğiniz üzere aracımla dışardayken kişi bana in aşşağı yazmış yani araçtayken ve hoodun dışarısındayken araçtan indim ve kavga rolünde hasar almasına rağmen bunny hopla kaçtı, diğer şahıs ana kelimesini kullanarak türkçe terim ihlali.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 07.09.2022 00:39 cihangirlee »

#1 - 12.09.2022 18:09
Kaimon Merrit yasaklanmış. @Sidelya kısa süre içerisinde savunma yapın.

#2 - 12.09.2022 23:32
Onaylı hood'u tek başına basıp Hood onaylı birliğin R19'una hood içerisinde Fear-RP yapmayıp trollemeye gelir gibi vurduğu için Shift+W tuşuna basmış bulundum, süre gelen bir Bunny Hop değil, bir veya iki kez yapılmış bir şey, rolü(?) etkileyecek tarzda değil, trollden kaçmak için yapıldı.

#3 - 12.09.2022 23:35
Sabahın 6'sında Troll için gelip onaylı hoodu tek başına basan koca yürekli dostuma da selam.

#4 - 13.09.2022 21:54
Savunma geçerli, Bunny Hop sürekli yapıldığı gözükmemekte. Artı olarak onaylı hood'un içerisine girip bu şekilde kovalayamazsınız. K&A