Konu: META [10.09.2022]  (Okunma sayısı 174 defa)

#0 - 10.09.2022 00:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:        
Barzam Rashidi @knarre Quavean Carson @Baldwin in your turf
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: META GAME

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yeni nc attım, karakterimle bir rolleri yok. Hey hey diyip silah çekiyorlar, metagame yaptıklarını düşünüyorum. Küçük bir şey daha ekleyeceğim... Kendi hood'uma sığınmama rağmen sıkmalarında da ihlal var ama yetersiz kanıt deme ihtimalinizden ötürü "ihlal edinel kuralı buraya yazınız" bölümüne eklemedim. Gereğini yapmanız dileğiyle.  :sampanya:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): GLM'denim ama bu her hood'dan geçenlere sıkabilecekleri anlamına gelmez. Profilimden bakıp NC attığımı anlayabilirsiniz. :manifdog

#1 - 10.09.2022 01:22
Ben sıkmadım, arkadaşım silahla sıkınca o anlık heyecan ile bende emote verdim ama bir mermi dahi atmadım. Seni GLM garajdan çıkarken gördük, bir süre kovaladık. Çıkıp tekrar GLM bölgesine girip araçtan indin ve söyle zenci dedin. Aslında çıkıp tekrar aynı yere girdin ve orada araçtan indin. Vurulmanda bir mana göremiyorum ama dediğim gibi seni vuran kişi ben değilim.

#2 - 10.09.2022 02:10
Silahı sıktın mı sıktın. Ben Garajdan çıkmadım, Palamino'dan geliyordum, tamirciye gidecektim. Altımdaki bisikletin HP'si düştüğü için en küçük çarpmada duruyordu. Onun için tamirciye gidecektim. Baktım ileride birileri var, malum savaş da var, dikkatlice geçtim. Sonrasında sizin META olayınız kopuyor, "hey, hey" bunu diyip durdunuz. Hood'a yol almam normal ama sizin sıkmanız... Tamamiyle buradan açık veriyorsunuz. Savaşlarda lütfen karşı birliğin oyuncu listesini bir kenarda tutarak oynamayalım. :garip:
Diğerlerinin de savunmasını bekliyorum. Lütfen elle tutulur bir kanıt gösterin, ki İNANALIM.

Bir de yalan söylemeden önce altını doldurarak söyleyin. SS'de ilk emote'i sen atıyorsun. Ha, eğer ki itirazın da yoksa diğer arkadaşımıza emote'siz ateş etmekten de ceza verilebilir. :-\
« Son Düzenleme: 10.09.2022 02:18 DERDEAM »

#3 - 10.09.2022 03:53
Yarın senin de bahsettiğin gibi derli toplu bir savunma çizilir.

#4 - 11.09.2022 02:42
Yarın senin de bahsettiğin gibi derli toplu bir savunma çizilir.

Zaman aşımı için uğraşmanıza gerek yoktu açıkcası. Diğer şahıs da sanırım forumdan bir haber oynuyor. Savunmaları yapalım.

#5 - 12.09.2022 11:36
Şöyle ki sizi en başta kovalamamızın sebebi emin olmamamız. Palominodan falan gelmedin, GLM hoodundan çıktın. Bunun üzerine sana neredensin diye soracaktım ama çıktığın yere bizi gördüğün gibi geri girdin. GLM hooduna sığınınca vurulmayacağını düşündün ama vuruldun. Zaten GLM hoodunda 1 kişi bile görsek basıp vuracatık. En başta seni vurma amacında değildim ama arkadaşım sana sıkınca bende emote verdim. Hasarlara baktığında sıkmadığım gözüküyor zaten. Elle tutulur kanıt arıyorsun ama asıl sen elle tutulur kanıt atmıyorsun. Benim elimde GLM birliğinde olduğunun net bir kanıtı var. Ayrıca bu sunucuda zaman aşımı diye bir şey yok, şikayet açılır. Gerekirse 1 ay sonra bakılır ama bakılır.

Savaştayız, savaş zamanı bölgeden çıkıyorsun ve tekrar bölgene girip aşağı inip konuşuyorsun. Vurulursun tabii, ne bekliyordun?

#6 - 13.09.2022 14:50
Barzam_Rashidi karakteri yasaklı, Quavean_Carson'a ise Metagaming üzerinde ceza verilecek.