Konu: Maske_20555 - Maske_43499, FEAR RP İHLALİ  (Okunma sayısı 237 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.09.2022 04:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_20555 - Maske_43499 (maskeli oldukları için kim olduklarını yada forum isimlerini dahi bilmiyorum)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Deshaun_Bell @kypeexingoo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.09.2022 - 23:27

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
FearRP ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba olayı anlatmam gerekirse; arkadaşım Deshaun'a silahını geri vermek için hooduma ilerliyorduk birden hoodumda bu iki maskeli arkadaşı fark ettim ve dönüp bakmak istedim onlarla role girdim (ilk defa görüyorum arkadaşları bir tanışmışlığımız bile yok.) Devamında bu kişilere maskeli olduğu için ve benim hoodumun içerisinde dolaşıp saçma saçma haraketlerde bulundukları için sorular yöneltiyorum SS'lerde gözüktüğü gibi ve gördüğünüz üzere hoodumda Fear RP yapmak yerine yada benimle düzgün bir dil ile konuşmak yerine Polat Alemdar havasıyla hoodumda Fear RP'yi hiçe sayarak ahkam kesip silah çekiyorlar silah çekmelerine üzerine sürekli roleplay adına korkmuş rolu yapıyorum hoodum dahi olsa ve oradan barımın önüne doğru gidiyorum. Olayın burasından sonrasında kaçtığım için yokum hoodumda zorunlu olarak bu arkadaşlar Fear RP ihlalleri yüzüne.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Fear RP ihlallerinden dolayı jailin yanı sıra ek olarak CK edilmelerini talep ediyorum. Birde rol desteiği alırlarsa iyi olur arkadaşlar DM sunucusu sanıyor sanırsam burayı maskeli gezip.

#1 - 11.09.2022 15:43
Kendisi ıc bir arkadaşım, polisler beni kovaladıktan sonra onun yanıan gidip silahımı gömemsini istiyecektim. Otoparka girmeden önce bir ateş sesi duydum. Daha sonra girdiğimde o iki şahıs vardı. Ellerinde silahlı, doğrulturyordu. Arkadaşım kaçtı ve ona silahı verip gittim. Bu kadar bir bilgim var.

#2 - 15.09.2022 11:17
@knarre @Baldwin in your turf Savunmanızı gerçekleştirin.

#3 - 15.09.2022 18:19
Barzam_Rashidi karakteri yasaklı, kendi adıma bu kadar yazabilirim. Rol desteği felan filan boş atmışsın kardeşim sen daha rol nasıl yapılır bilmezken. SS editlemek nedir gram bilgin yokken bana laf atacak bir kapasiteye sahip değilsin. Bu kadar savunma yeterli, yetmezse yenilerim. :)

#4 - 15.09.2022 20:31
Karakterinin yasaklı olması bir şey ifade etmez, yeni karakterine ceza eklenecektir bundan emin ol. Ek olarak uslübunu korumanı tavsiye ederim güzel kardeşim, yetkili bey uslübunuda göz önünde bulundurmalı bu arkadaşın. Savunma yapmak yerine kışkırtıyor sadece mute alması iyi olabilir.  :)

#5 - 15.09.2022 21:10
Ben forum rolü yapmıyorum güzel kardeşim, bu rolü Barzam ile yapmışız değil mi? Yasaklanmış daha neden uzatıyorsun gerisine admin arkadaşlar bakar. Daha bir şey yazmama gerek yok. Barzam_Rashidi yasaklı rol tarihi ve yasaklanma tarihine bakılabilir.

#6 - 15.09.2022 21:13
Karakterin hileden yasaklanmış, üzerine hoodumda yaptığın rol senin ellerindeydi ek olarakda yasaklansa bile yeni karakterine o ceza ekleniyor bilgilendirmek amacıyla söylemiştim. Hile açıp hırsına yenik düşebilirsin anlıyorum bunu, savaştasın kazanmak istiyorsun. :(

#7 - 15.09.2022 21:15
Merhaba. Onaylı bir hood bölgesindesiniz siz. Karşınızda kim olursa olsun, onun birlik üyesi olup olmadığını bilmeden, HOOD alanı içerisinde FEAR-RP rolü yapmanız zorunlu olan bir şey. Bunlara uymayıp silah çekmeniz sizi onaylı bölgede fear rp ihlali yaptığınız konuma getirir. Daha dikkatli olun. Oyuncular ceza alacak.