Konu: [05.09.2022 - Marvin Kohring & Axel Zwick] DM - Non-RP  (Okunma sayısı 145 defa)

#0 - 05.09.2022 15:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marvin Kohring @maqo  & Axel Zwick @w4dox

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.09.2022 / 15.00 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Durduk yere AFK oyuncuuy dövme, yaralı statüsüne düşürme.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyunda AFK'ydım oyuna döndüğümde chatte iki oyuncunun bana karşı rolyaptığını gördüm ve sistemsel olarak yaralandığımı farkettim. İki oyuncu da beni durduk yere düşürmeden önce chate birkaç şey yazmış. AFK adama karşı ''bakışlarından rahatsız olur ve saldırır'' gibi saçma bir emote verip karakterimi düşürmüşler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

KANIT(tıklayın)

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 11.09.2022 19:13
@maqo @w4dox savunma yapmak için 24 saatiniz var.

#2 - 12.09.2022 19:42
Merhabalar, arkadaşımla beraber apartman içerisinde soygun yapmaya girmiştik. Soygun yaparken kişiyi fark ettik ve bizi izlediğini düşünerekten saldırdık ve yaralıya düşürdük. Rolü devam ettirip kişiyi bölgeden uzağa kaçıracaktık fakat hiç bir yanıt vermemesi üzerine AFK olduğunun farkına varıp rolü devam ettirmedik. Axel_Zwick OOC arkadaşım, savunma ikimizin adına kendisi sunucuda yeni ben öğretiyorum, kusura bakmayın. İyi forumlar.

#3 - 14.09.2022 18:08
@maqo "kişinin bakışlarından rahatsız olup saldırmak" gibi roller sunucumuzda kabul görmüyor. Birisine karşı agresif rol yapmak için geçerli nedenleriniz olmak zorunda. Sizi bu sefer için uyarıyorum, lütfen bu davranışları tekrarlamayın. Tekrarında ceza alacaksınız, iyi eğlenceler.