Konu: [07.08.2022 Kit Ashmeade] Godmode  (Okunma sayısı 434 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.09.2022 14:16
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kit Ashmeade @cruc the hunter
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jorgen Erlingssen, Andrew Spencer
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.08.2022 saat 22.59

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 07.08.2022 tarihi, saat 23.00 civarında Ganton'da polis ekipleriyle çatışmaya giren Kit Ashmeade karakteri 3 farklı memurdan M4 ile atış almasına rağmen canı azalmadı & düşmedi. Godmode kullanarak PK War atmaları ilginç bir detay olmuş.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kokain bugu, şu bugu bu bugu demeyelim boşa. Sonunda direkt /q atıyorsun. İhlal silsilesi.

#1 - 08.09.2022 14:49
"Pk wara godla girmesi ilginc bir detay"
Birincisi güzel kardesim Pk wari buna dahil edemezssin cunku biz zaten Pk Wari karsi taraftan 2 kisi dusurerek aldik karsi taraf hem alan disina cikti hemde "Q" atti Pk warda arkadasin God kullandigina dair bir kanitin varsa sunmalisin yoksa bilmedigin bir konu hakkinda yorum yapma Pk War atilan yere baskin atiyonuz bilmeden gelip savas ortasinda dusurcegimiz adamlara q attiriyonuz sonra da Pk Warda hile kullandiniz diye imali imali konusuyonuz lutfen bi s....gidiniz efendim😣

#2 - 08.09.2022 14:57
Merhaba, bir bug söz konusudur arkadaşlar. Olay yerinde "PK" war bittikte n sonra kazandığımızı fark ediyoruz. Polis baskını yiyoruz, ve doğal olarak ateş açıyorum ve savaş sırasında fark ediyorumki hasar almıyorum. Hasar almadığımı fark ettim ve ateş etmeyi kestim, haklısınız sonda attığım /q ihlal olarak kaçıyor. Hasar almadığım için /q atmayı tercih ettim, kusura bakmayın dostlar.
Arkadaşımın attığı videolarda fark ettiyseniz god cleosu kuran kişilere hit attığınız zaman can barı vs. hiç bir şey gözükmüyor, bana ateş atıldığında canım gözüküyor fakat hasar işlemiyor. Bu bugu son zamanlarda videolar vs. çok görebilirsiniz, çok karşılaştım. Kendimde şahit bir çok kez oldum, arkadaşımın savunmasında oluşan bug gibi bir durum söz konusu olabilir.
Adminler "PK War" savaşını kontrollü bir şekilde izledi arkadaşlar, o sırada karakterim yani "Kit Ashmeade" savaşta yer alıyordu fakat hep hit aldım. Hit almıyor olsaydım direk admin gözetiminden ceza alıp ban yemem mümkündü, polis baskınından sonra böyle bir şey oluştu sebebini bende bilmiyorum.
« Son Düzenleme: 09.09.2022 12:53 cruc the hunter »

#3 - 08.09.2022 14:59
öncellikle merhabalar olayı uzatmicam videoda görüldüğü gibi arkadaşımız hasar almıyor bunun sebebi açıklayamadığımız buglar diyebiliriz, oyunun kendi açığı istemeden bile yapabiliyorsun ya uyuşturucu içerek yada interior içine gir çık yaptığın zaman oluşan bir bug, GOD cleosu dediğimiz şey açıldığı zaman hiçbir hasar almazsın hatta isim tagın altında can barın bile gözükmez bunu örnek olarak atacağım.. Aşağıdaki videoları izlerseniz zaten olayı anlayabilirsiniz, zamanında bu bugtan dolayı bende ban yemiştim fakat itiraz ticketi açtığımda kabul oldu, çünkü gidip god cleosu açıcak halimiz yok. Zaten adamlar 5 kişi sekiz kişiyiz en önemlisi kurallarda polislerin hiçbir şekilde operasyon düzenleyemez diye bir yazı okumuştum, buna göre oynadık adamlar q attı biz orda ortada kaldık kendi imkanlarımızla kaçtık bunu bilmelisiniz pk bölgesine 7 24 gezdiniz ve bizi paketlemeye çalıştınız kurallarda hiçbirşekilde operasyon atmamanız gerektiği yazıyor, neden o zaman bize sıkıp tutuklamaya çalıştınız? size kimse sıkmadı olayın başında, pk bölgesinde iki çete savaşıyordu.

Bu olan bugun videosu, izlediğinizde anlarsınız hasar almıyorsun interior içine girip çıktığında alıyorsun garip bir bug.

God açtığın zaman üstünde can barın gözükmez, çoğu god cleosunda bu özellik var. Hem gözükmez hem canın anında fullenir, hasar almazsın. örnek videolar.

#4 - 08.09.2022 19:16
olayın içinde vardım kendisine yüzlerce kez hit attığımız zaman canı gitmiyordu, aldığı hasarlar isminin yanında yazıyordu bilmiyorum artık yönetici doğru kararı verecektir

#5 - 09.09.2022 09:58
dediğim gibi oluşan bir bug sonucu böyle bir durumla karşı karşıya kaldık, Pk War'a god açıp kimse girmedi yani, God'u bırak g harfiyle bile girmedik, arkadaşın yaptığı tek ihlal olay yerinde q atması başka bir ihlali yoktur, orda görüyorumki polis arkadaşımız olay yerinde admin olmadan /b bölüyor buda bir ihlaldir. Hiçbir rol esnasında /b bölünmez.

#6 - 09.09.2022 15:59
dediğim gibi oluşan bir bug sonucu böyle bir durumla karşı karşıya kaldık, Pk War'a god açıp kimse girmedi yani, God'u bırak g harfiyle bile girmedik, arkadaşın yaptığı tek ihlal olay yerinde q atması başka bir ihlali yoktur, orda görüyorumki polis arkadaşımız olay yerinde admin olmadan /b bölüyor buda bir ihlaldir. Hiçbir rol esnasında /b bölünmez.
hile kullanarak oyun oynayan arkadaşını korumanızı anlıyorum, olayı hileden çok benim b bölmeme bağlamışsınız

orda görüyorumki polis arkadaşımız olay yerinde admin olmadan /b bölüyor buda bir ihlaldir.

bence olayı uzatmaya gerek yok, yönetici kararını bekleyelim

#7 - 09.09.2022 17:11
hile kullanarak oyun oynayan arkadaşını korumanızı anlıyorum, olayı hileden çok benim b bölmeme bağlamışsınız

orda görüyorumki polis arkadaşımız olay yerinde admin olmadan /b bölüyor buda bir ihlaldir.

bence olayı uzatmaya gerek yok, yönetici kararını bekleyelim
Kardeşim adamın hile kullandığını nerden biliyorsun tek bilgin adamın hasar almaması samp fizikleri diye birşey var illa video halinde mi çekelim hasar bugu olmuş olabilir gayet doğal yani dostum böyle bilmiş bilmiş yok hile kullandı onu kullandı bunu kullandı demeni gerektirebilicek kademe de değilsin 2004 de çıkmış bir oyunun kusursuz olmasını bekliyorsun adminler izliyordu PK War'a girdiğimizde arka bahçede duruyoruz diye yönetici rol yapın diye uyarı geçti eğer kişi hile kullanıyorsa legal sobeitte zaten hele ki fixlenmiş bir godsa admin chatinde zaten bunu görüyor neden inatla hala hile kullandın böyle böyle yaptın diyorsun bilmiyorum bug olmuş olabilir haklısın diyebilirsin mesela bencede aynen böyle yap kardeşim <3

#8 - 15.09.2022 21:07
Hile kullanımı tespit edildi. Karakter yasaklanacak.