Konu: @Gaki Koz_Blanchett  (Okunma sayısı 280 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.09.2022 23:01
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Gaki  Koz_Blanchett
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Owen_Brown @Rawzedna
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.09.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Speed, araba hasar yememesi. Vb.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Pd baskın atıyor ve kişi böyle şeyler kullanarak kaçıyor. Hileye göz yummak istemiyoruz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını istiyoruz.

#1 - 08.09.2022 23:21
gaki moderasyonda olduğu için yazamıyor, onun adına

Alıntı yapılan: Gaki
Bu ne hilesi? Aktif olarak yüzyirmi oyuncunun olduğu bir yerde böyle bir lag olması bile saçma daha fazla olmalıydı. Benim ekranımda her şey düzdü ve önümde bir araba yoktu. Zaten bu hileyi adlandıramıyorum bile, böyle bir hile yok. Orada toplam yüz yirmi oyuncudan fazla oyuncu vardı o yüzden olmuş olmalı muhtemelen.

#2 - 08.09.2022 23:27
gaki moderasyonda olduğu için yazamıyor, onun adına

Alıntı yapılan: Gaki
Bu ne hilesi? Aktif olarak yüzyirmi oyuncunun olduğu bir yerde böyle bir lag olması bile saçma daha fazla olmalıydı. Benim ekranımda her şey düzdü ve önümde bir araba yoktu. Zaten bu hileyi adlandıramıyorum bile, böyle bir hile yok. Orada toplam yüz yirmi oyuncudan fazla oyuncu vardı o yüzden olmuş olmalı muhtemelen.
Bizim araba hariç laglı bir araba göremiyorum, garip. Neyse, @Lia ilgilenip gereken kararı verecektir.

#3 - 09.09.2022 05:57
Desync olduğuna karar verilmiştir, savunma geçerli. Ancak savaş durumlarında stabil bir internet ile savaşa katılmanız, bu durumun alışkanlık haline getirilmemesi için önemlidir.