Konu: dm, retarted rp, mix  (Okunma sayısı 590 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 30.08.2022 16:13

[/img]
Sebepsiz brawl çıkarmadığım kendi sslerinde gözüküyor.

Mix durumu falanda yok dostum cctvye düşmemek için maske takıp maskeliydim diyorsun. Ateş açmadan önce masken takılı değildi, elimde ss yok diye iyice saçmalamışsın. Sonuçlanabilir.
yolun ortasında dikilen adama git diyorsun, gitmiyorum canım sıkıldı diyip bomboş sebepten noob dm atıyorsun bu ne kadar roleplaye uygun bir hareket sorgulamak lazım,  mix ve dm için bir savunma yapmamışsın sonuçlanabilir.

İşaretlediğim yerlede aramızda daha öncesinden bir rol geçmişimiz olduğu zaten belli oluyor. Şikayeti uzatmaya gerek yok. Bütün savunmalar yapıldı. Sonuçlanabilir.
aramızda bir rol geçmişi olması imkansız ben 29/08/2022 saat 23:24'te nc attım benimle daha önce herhangi bir şekilde rol yaptığının ss'i atar mısın? bence atamazsın yalan söylemeyi ve yönetici kandırmayı bırak  ;) :-\ O:-)
bknz:
Spoiler: GösterGizle

Aramızda önceden rol geçmişinden kastım o rol için geçerliydi. Bunu seninde gayet iyi bildiğine eminim. Rolün öncesi var ve durduk yere sana brawl rolü yansıtılmıyor. Şikayeti lütfen farklı noktalara çekmeye son ver. Sonuçlanabilir, karşı taraf başka noktalara çekmeye son verirse.

#11 - 30.08.2022 16:15
söylediğin rolün öncesini atar mısın?

#12 - 30.08.2022 16:19
söylediğin rolün öncesini atar mısın?
Elimde ss yok, senin attığın sslerden bir rolün olduğu ve durduk yere brawl başlamadığı zaten açık. Kendi kanıtların bunu belirliyor. Hâlâ neyin kanıdını istiyorsun anlamıyorum? Düştüün için bu kadar noktasal baktığının ve şikayetin kendi adına sonuçlanmasını istediğini anlıyorum ama lütfen daha öncesinde attığım savunmalara bak. Yöneticinin işini zorlaştırıyoruz şuanda. Sonuçlanabilir.

#13 - 03.09.2022 15:25
4-5 gün oldu hala sonuç bekliyoruz. bu hile şikayeti değil ki taraflar durmadan savunma suçlama yapsın @nautical

#14 - 06.09.2022 18:01
1. hafta kutlu olsun  :-\ O:-)

#15 - 13.09.2022 12:40
2. hafta kutlu olsun 🎉🥳🎊 :-\

#17 - 13.09.2022 13:29
Shane Estevez karakteri DM üzerinden ceza alacak.