Konu: [12.09.2022] Assen Kochanov  (Okunma sayısı 182 defa)

#0 - 12.09.2022 19:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Assen Kochanov @TuskIsGod

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Latrelle Hodges

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSlerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşla çatışmaya giriyor arkadaşım, düşürüyor. Düştükten sonra q atıyor. Muhtemelen codsmp bugu yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 12.09.2022 19:46
Selam, arkadaşın kendi açsaydı şikayeti. Onunla pm üzerinden konuştuk, beni vurduktan sonra oyundan bağlantım kesildi ve üniversitede oyuna girdim. Latrelle Hodges'e pm attım üniversitedeyim diye kendisi de doğrulayacaktır, gelip rolünüze devam edecek misiniz dedim. Evet diye cevap verdi.

#2 - 12.09.2022 19:47
Daha sonra  Castucci ekibi onu yarı yolda gelirken düşürmüş. Bunlar daha görülmeyen kısmı, varsa yanıtlarınız cevaplarım. Codsmp bugunu yapmadığımı arkadaşa pm üzerinden tartışıp söyledim ama inanmadı.

#3 - 12.09.2022 19:52
Castucci ekibi ile bağlantım yoktu o sırada. @Kasimer ve @MrJoe doğrular. Pm üzerinden konuşup anlaşmıştık umuyordum.

#4 - 12.09.2022 20:08
Arkadaşıma sordum, öyle bir şey olduğunu söylemedi. Castucci ekibi ile bağlantın yok mu? Bu komik...

Aktif rolde q atmak sana işlemiş, sürekli q atıyorsun.

#5 - 12.09.2022 20:13
Castucci ekibi ile hiç bir bağlantım yoktu. Arkadaşın benim donumun rengini de biliyor mu? Sürekli q atsaydım arkadaşına gitmem ve vurulmazdım, üniversiteye gittim pm attım geleceğini söyledi ve tek başına gelirken vurulmuş.

#6 - 13.09.2022 14:53
Assen_Kochanov /q üzerinden ceza alacak.