Konu: [10.09.2022 - Birden fazla kişi] Toplu Retarded-RP  (Okunma sayısı 180 defa)

#0 - 10.09.2022 04:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kamran_Antebian @shun , Maske_35789, Mikhail Artemov @eRnnnnn , Maske_33839, Maske_29962, Maske_33822

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Anthony_Khambatta
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarded-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Alt karakterimle garsonluk rolü yapıyorum. Mekanımızı açtık, reklam verdik, müziğimizi açtık, müşterileri ağırlıyorduk. Bir anda interiora 5 kişi doldu.
Kişiler, hiçbir sebepleri olmadan, ilk defa açılan bir işletmeyi AK-47 ve Desert Eagle silahlarla bastılar.
/me AK ile basar.
/me belinden tabancasını çeker, ateşler.
emote'larıyla rolümüzün içine oturdular.

Ardından nasıl bir hata yaptıklarını anladılar, "yanlış alarm" "sorun yok" diyerek gittiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerle hiçbir alakamız yok. Sunucudaki güncel harp durumuyla da hiçbir alakamız yok. Mekanımızda chill bir şekilde Sosyal-RP çevirirken tabanca ateşlemeli, esir almalı girişiyorlar. Sorgusuz sualsiz. İçeride daha fazla müşteri olabilirdi. Beş kişinin beşinin de aynı hatayı yapması gerçekten garip.

Gelen savunma muhtemelen: "Savaştayız, mekan GLM'in hooduna yakın olduğu için GLM'densiniz sandık" olacak. Mekanımız burada:
Spoiler: GösterGizle
Velev ki mekanımız GLM/Kasparov/Dyakonov/Idlewood hoodunun içinde, bu durum hiçbir unsura mekanı basma yetkisi vermiyor. Mantıklı bir sebebiniz olmak zorunda. Gerçek hayatta bir mekanı hiçbir sebep olmadan böyle basamazsınız.

Savaştasınız, anlıyorum. Bir yere kadar bu tarz şeylere tahammül ediyorum, siz de kendinizce oyunu oynamaya çalışıyorsunuz. Fakat bu, hiçbir empati göstermeden, barbarca mekan basıp DM atma mantığı. Sunucuda rol yapan insanlar var. Rol ortamlarını hiç düşünmeden, yaptığınız şeyi sorgulamadan mekan basmanız çok yanlış.
« Son Düzenleme: 10.09.2022 04:38 Chieftain »

#1 - 10.09.2022 04:32
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 10.09.2022 04:39
Merhaba, kısa ve öz savunmam var. @sefa247 Edward karakterinden buradalar bilgisini aldık ve silahlarla oraya girdik. Rollerinizi baltalamak istemezdik, denileni yaptık. Bu olayın retarted ile bir alakası yok. Yanlış adres olduğu için geri döndük, kimseye orada zarar vermedik. Tek yaptığımız silahlarla içeri girip insan aramaktı, aradığımız çıkmayınca da dediğimiz gibi çıktık. Rahatsızlık verdiysek kusurumuza bakmayın, barbarca bunu yapmak istemezdik. Ayrıca; içeri de olduğunuzu da bilmiyorduk, bilseydik daha ılımlı yaklaşırdık. Herkese iyi günler.

#3 - 10.09.2022 12:19
IC şekilde tamamen benim hatam, kusura bakmayın. @shun'un karakteri benden bilgi almak için yanıma gelmişti. Ben de şehirde kimsenin olmadığını, sadece sizin birliğinizin mekanının açık olduğunu söyledim. Bilgi verdiğim karakterlerde, düşmanlarının sizin mekanınızda saklandığını sandı ve silahlarla ben durumu izah edemeden içeriye dalıverdiler. Şikayet sonuçlanabilir, karşı taraf anlayış gösterirse güzel olur. İyi roller.

#4 - 13.09.2022 15:23
Ceza gerektirecek bir ihlal yok. K&A