Konu: Kamran Antebian - Non rp - RK ihlali.  (Okunma sayısı 308 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 09.09.2022 18:40
Birincisi, Özmeninho tarafından ceza yemiş olman beni ilgilendirmiyor, başka bir konudan aynı ihlali yapmış yemiş olabilirsin. Benim karakterime uyguladığın iki farklı non-rp var ve cezai işlem uygulanmasını talep ediyorum.

İkincisi, RK yapan adama şikayet açtım ancak üzerine sen yine düşürdün orada. Hadi onu kabul etmedim diye düşürdün diyelim, İdlewood'a taşındığımda neden shotgun ile sıktın? Bence hiç çırpınca kardeşim, RK ihlali yaptığın ortada. Senin yüzünden üç kere orada 180 saniye bekledim. 9 dakika yaralı olarak beklemek zorunda değilim.

Üçüncüsü, benim /b bölme sebebim belli, bir ihlal var ve dört kişi o ihlale göz yummasındı diye. Senin bölmen ise troll tamamen. Ayrıca şikayetin varsa oluşturabilirsin.

Savunman bu kadarsa sonuçlansın, iyi forumlar.

#11 - 09.09.2022 18:45
Birincisi, Özmeninho tarafından ceza yemiş olman beni ilgilendirmiyor, başka bir konudan aynı ihlali yapmış yemiş olabilirsin. Benim karakterime uyguladığın iki farklı non-rp var ve cezai işlem uygulanmasını talep ediyorum.

İkincisi, RK yapan adama şikayet açtım ancak üzerine sen yine düşürdün orada. Hadi onu kabul etmedim diye düşürdün diyelim, İdlewood'a taşındığımda neden shotgun ile sıktın? Bence hiç çırpınca kardeşim, RK ihlali yaptığın ortada. Senin yüzünden üç kere orada 180 saniye bekledim. 9 dakika yaralı olarak beklemek zorunda değilim.

Üçüncüsü, benim /b bölme sebebim belli, bir ihlal var ve dört kişi o ihlale göz yummasındı diye. Senin bölmen ise troll tamamen. Ayrıca şikayetin varsa oluşturabilirsin.

Savunman bu kadarsa sonuçlansın, iyi forumlar.
Boş yere kuyruk acısı çekip yalan söylemeyi bırak, Vortex. Role uymuyordun ve seni vurdum, bunu hak ediyorsun. Vurduktan sonra discord'dan dini değelerimize küfür etmeyi de iyi biliyorsun.  :D /b Konusunda sen b böldün ve sana cevap verdim, amacım troll falan değildi. Role uymazsan istersen 10000dk bekle, yine vurulursun  :)

NON-RP için yaptığım şeyden yedim, Vortex. Bir daha şikayetlerde beni etiketle, göremiyroum sonra.

#12 - 09.09.2022 18:53
Yediğin işlem, burada yazıyor mu? Yok. Demekki aynı ihlali tekrar başka bir rolde yapmışsın ki yemişsin. /b ise hayat nasıl diye bir cevap yok troll, işine bak.

#13 - 09.09.2022 20:00
hayat nasıl diye sordum, bunu troll olarak mı algılıyorsun?  ::)

hayatın samp olmuş kanka senin

#14 - 09.09.2022 20:33
Her şey ortada, sonuçlanabilir. Seviyene inip senin ile atışmayacağım.

#15 - 12.09.2022 16:54
Sonuçlanabilir, ihlal yaparak savaşa katılmaya devam ediyor.

#16 - 13.09.2022 14:35
Harvey_Gradner karakterine OOC Üslup ve Non-RP üzerinden işlem uygulanacak.