Konu: Dragov_Georgiev - Derek_Cherganski - Vahid Kalenderov - DM  (Okunma sayısı 282 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.09.2022 15:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dragov_Georgiev - Derek_Cherganski - Vahid Kalenderov @Unban Terminus - @Zzzionn - @scienly the notorious

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08/09/2022 - 15:14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Deathmach, herhangi bir olay yaşanmadan ateş altına almak.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Oyuna ilk girdiğimde kasabada doğdum, en son orada çıkmıştım. Arkadaşımı almak için arabamın yanına giderken birden bu arkadaşlarla karşılaştım ve beni taramaya başladılar. Arkadaşlar beni herhangi bir şekilde tanımıyor, sadece bisiklet ile oradan geçen birisiyim. Anında beni ateş altına aldılar.

« Son Düzenleme: 08.09.2022 15:31 the unique Arin »

#1 - 08.09.2022 16:09
Sana savaşta olduğunu söylemediler mi? Önceki savaşta da çatışmalara katılan Ermeni karaktere sahipsin, aktif savaştayız ve vurulunca dmden şikayet açıyorsun.
Sonuçlanabilir hızlıca

#2 - 08.09.2022 16:14
Sana savaşta olduğunu söylemediler mi? Önceki savaşta da çatışmalara katılan Ermeni karaktere sahipsin, aktif savaştayız ve vurulunca dmden şikayet açıyorsun.
Sonuçlanabilir hızlıca
Savaşta olduğumuzu biliyorum fakat sunucu politikalarına göre sırf bölgeden geçiyorum diye beni tanımadığınız halde bana ateş açmanız yasaklı bir durum. Karakterimle daha önce silahlı bir çatışmaya dahil olmadım, silahım bulunmuyor.

#3 - 08.09.2022 16:19
Sen motor kulübünde değilsin ve freeway falan sürmüyordun bisiklet sürüyordun kanka, daha iyi bilirsin tabi

#4 - 08.09.2022 16:22
Üzgünüm, okuma sıkıntısı çektiğini bilmiyordum. Benim hatam. Üstte gördüğün üzere "Örnekler" yazıyor.

#5 - 08.09.2022 16:24
Aslan kardeşim, savaştayız aylardır aynı karakterdesin şimdi vurulunca dmden şikayet mi açıyorsun? Şikayetin boş diye attığın şeylere çok dikkat etmiyorum kusura bakma.
Savaşta olduğumuz birliğin üyesisin ve vuruluyorsun, başka soru?

#6 - 08.09.2022 16:28
Savaşta olduğun birliğin üyesi olduğum bisiklet sürerken alnımda felan mı yazıyor, ben mi görmüyorum? Karakterimi herhangi bir şekilde tanımıyorsunuz, daha önce savaşlarda bulunmadım. Oyuna yeni başlayan arkadaşıma ehliyet alma, meslek kasmayı gösterme gibi şeylerle yol göstermek için girdim. Aracımı almaya giderken karakterimi tanımadığınız halde ateş altına aldınız.

#7 - 08.09.2022 16:35
Videoyu ilk dakikası ve 2:30 dan sonra açınca anlarsın

« Son Düzenleme: 08.09.2022 16:37 TuskIsGod »

#8 - 08.09.2022 16:40
Sonuçlanabilir hızlıca
Savaşta olduğumuzu biliyorum fakat sunucu politikalarına göre sırf bölgeden geçiyorum diye beni tanımadığınız halde bana ateş açmanız yasaklı bir durum. Karakterimle daha önce silahlı bir çatışmaya dahil olmadım, silahım bulunmuyor.

:D Üstte Tusk'un attığı videonun ilk saniyesi ve dakika 2:30, yönetimi kandırmaktan ceza almanı istiyorum.
Video editli diye bir şeyler eklemene gerek yok, editsiz görüntünü birkaç saat içinde bulur atarım savaşlarda gayet olduğuna dair.
Şikayet sonuçlanabilir boş zaten, fakat arkadaşın tekrar dediğim gibi yönetim kandırmaktan ceza almasını istiyorum

#9 - 15.09.2022 11:06
Video'nun tarih kısmı kırpılımş, video yetersiz kanıt niteliğinde.

Ceza verilecek bir durum yok, savaş dönemli daha dikkatli oynamalısınız.