Konu: Sonny Pochettini ROLDE Q  (Okunma sayısı 185 defa)

#0 - 07.09.2022 09:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @ErenTryki Sonny Pochettini

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jin_Chiba Grigori_Bachev

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09:27  07.09.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: ROLDE /Q

Alıntı
ROLDE /Q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı vurduk, akabinde Q attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Gireceğini bekliyoruz hala.

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını istiyorum, bir birliğin R19'u. Birlikçe Q atmaya alışmışlar. Vincenzo_Bertuzzi'de Rolde Q'dan jaile gitti. Birlik yönetimlerinin böyle şeyler yapması garip geliyor  :garip:

#1 - 07.09.2022 09:47
Arkadaş birlik yönetiminde, oyuna geri dönüyor. Döndüğünde onu vuruyoruz, tam kaçıracakken arkadaş alışık olduğumuz bir olay yaratıyor. /q, sonrasında geri gelmiyor. Sabah ne güzel rol yapacaktık, neden rol zevkimi kaçırıyor?  :) Ben çok seviyorum rol yapmayı, böyle olaylar önüne geçiyor. Kendimi geliştiremiyorum.

#2 - 07.09.2022 09:51
Şahitliğimi onaylıyorum, üzücü.  :D

#3 - 07.09.2022 14:02
@ErenTryki 'nin susturulması olduğundan dolayı savunmasını bana gönderdi ben atacağım.
"Garajda adam afkydı bir şeye bakıp çıkacaktım işe gitmek zorundayım, role uymadım evet. Çünkü ortada rol yok, tırmanarak girdiğiniz mekandan tırmanarak adam kaldırmaya çalışacaksınız, yapacağınız gereksiz rolleri tahmin edebiliyorum. Şu zamana kadar herkes biliyor, hiçbir rolden kaçmadım. Daha fazla bir şey yazmayacağım, iyi roller."

#4 - 07.09.2022 14:19
Her ne olursa olsun Q attın, kendinde bunu belirtiyorsun. Şikayet sonuçlanabilir oyuna geri girmedin .
« Son Düzenleme: 07.09.2022 14:28 Rawzedna »

#5 - 08.09.2022 13:16
Ne olursa olsun role devam etmeniz gerekiyor. Eğer ki karşı taraf ihlal yapıyorsa role devam edip rol sonunda şikayet açabilirsiniz. Artı olarak savaş zamanında işe gitmeden hemen önce oyuna girmeniz sizin sorumluluğunuzda. Ceza verilecek.