Konu: Vartavar Karapetyan /q  (Okunma sayısı 394 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.09.2022 16:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Sidelya

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: /Q atıyo.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yarım saat içinde 3 farklı yerde 3 kez /q attı, alışkanlık hâline getirmiş.  :garip:

#1 - 06.09.2022 16:46
Videoda gözüken, diğer yeşil skin maskeli benim, arkadaşa yolda rastlıyoruz ve bizi görür görmez /q atıyor. Kanıtlsr var, q attığı bölgede (kendi isteği ile çıktı yazısına rağmen) bekliyoruz ki bahanesi olmasın arkadaşın. Sonrasında 20dk sonrasında girip, 10dk önce banlanan arkadaşıyla drive by atıyor, hileye göz yummaktan da ayrıca şikayet açılacak şahısa. Aşama 4 görmüş birliğin R19 rütbesindeki bir oyuncunun bu tarz ihlalere göz yumması ve uygulaması çok absürt 🥴

#2 - 06.09.2022 17:18
Selamlar, Sidelya'nın sanırım forum mute olayları varmış, onun yerine savunma yazısını ben yazacağım.

Merhaba, ekran görüntüsünde neden Q attığım belli oluyor, trolleyip toxiclik yapan oyuncularla rol yapmam. "Bizde aşklar katmer katmer" he, ondan bro. En iyisi sensin kene, birlik discordunda yediğin kremleri unutmuşsun.

#3 - 06.09.2022 17:28
Sidelya, banlanıcaksın iki güne kanka  :manifdog

Kene-kremlenmek gibi düşük kelimelerinizle adminler ilgilenecektir mutlaka. Savunma yapın, geçiştirmeyin. Bir kere ben o " aşklar katmer katmer" kelimesini seni gördüğümüzde söylemiyorum yani dolayısıyla sen bizim o an troll yaptığımızı nereden biliyorsunda q atıyorsun hemen  ;) pardon devamı var değil mi? Hile adamı sesten çağır 1lvl eline tutuştur uziyi, hop atlayın araca rklı rklı sıkın sonra kaçın aynen kanka. O birliği rezil eden adamlardansın @Sidelya  yazık

#4 - 06.09.2022 17:33
vortex en son deagle ısteyıp duruyodun ne ara kasparov dusmanı oldun

#5 - 06.09.2022 17:47
Kavga/tartışma yeri değil, "katmer, katmer" lafı da toxic değil ayrıca o anda yazıldığına dair bir kanıt yok varsada Sideyla ekranına düşen chatlogarı atabilir diyeceğim ama q attı. Q atmasının sebebi toxiclik olamaz yani. Savunma yapılmış, sonuçlanabilir.

#6 - 06.09.2022 17:50
İleti gelmeyecek, Ic rolleri/düşmanlıkları/kavgaları/savaşları OOC'ye dökerek savaş kazanamazsınız/rol ilerletemez/savunma yapamazsınız dostlar.

#7 - 06.09.2022 18:30
Kanıtta her şey net, şikayetin tartışılabilecek bir yönü yok. Karakter ceza alacak ve önemli bir birliğin önemli bir rütbesindeki arkadaşların böyle basit ihlaller yaparak yönetim karşısına çıkması çok kötü bir durum maalesef. Önümüzdeki sürece bu durum yansıyabilir.