Konu: 06.09.2022 - Radoslav_Krasimirov Gasp Kural İhlal  (Okunma sayısı 108 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.09.2022 18:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Radoslav Krasimirov   @NooNooTheGood

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.09.2022 - 18:14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Gasp Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba şahısın yaptığı yanlış uyarmama rağmen gasp rolünü yapıyor sistemsel olarak sıfır uyarıyorum dinlemiyor sürekli roleplay mevcut pm'den at diyor sürekli roleplay'e uyup miktarı veriyorum ve rolümü sonlandırıyorum kişi hakkında şikayetçiyim ilk paranın yarısını felan istiyor sonra  1.500$ istiyor bunun cezasını almalı, iyi forumlar..

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Merhaba şahısın yaptığı gasp kural ihlalinden gerekli cezayı almasını taleb ediyorum uyarmama rağmen sistemsel olarak birşey yapmıyor etmiyor hatalı rollerini sürdürüyor iyi forumlar dilerim..

« Son Düzenleme: 06.09.2022 18:30 Jamal_Logan »

#1 - 06.09.2022 18:38
Yeni gasp sistemini okumadım fazla oyuna girmiyorum zaten, soru sorup öğrendim arkadaşa parasını geri verdim şikayet açmasına gerek yoktu.

#2 - 12.09.2022 12:47
Herhangi bir kural ihlali yapmanız sonucunda "bayadır oynamıyorum, bilmiyordum" tarzı bir savunma geçerli sayılmayacaktır. Eğer sunucuda yer alıyorsanız ve rol yapıyorsanız oyun kurallarını okumuş sayılırsınız. Bu nedenle herhangi bir kural değişikliği olduğu zaman takibini yapmalısınız. Oyunu bıraktınız ve tekrar başladıysanız da geçen süre içerisinde oyun kurallarının da değişebileceğini unutmayın.

Savunma yeterli.