Konu: 05/09/2022 Chad Mardirosian RK Kural İhlali  (Okunma sayısı 213 defa)

#0 - 05.09.2022 20:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Senseii  Chad Mardirosian

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:   05/09/2022 15:47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş 15:47 de vuruluyor  Rk olmamış gibi 18:27 de dışarıda dolaşıyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): Chat de de görülebilir ben vurulduğumda o da arkadaşlarıyla birlikte dolaşıyor

« Son Düzenleme: 05.09.2022 20:19 Crex »

#1 - 05.09.2022 20:53
Merhaba dost. Ne yazık ki hilelerinizi aktif edip hood bölgesini basmanız sonucu bizi düşüren arkadaşınız aramızdan ayrıldı, ban yedi.
@Lia 'da bunun üzerine gelip RK'ları iptal etti, kendisi bunu doğrulayabilir.

Ve şöyle bir şey daha eklemek istiyorum, kurallara biraz daha hakim olman için. Kininden dolayı bu şekilde şikayetler açmanın bir mantığı yok. RK'dan 1 saat sonra çıkıp araba sürmemde herhangi bir problem yok, gezmemde de bir problem yok. Bilgilenmeni istedim. (RK'nın iptal edilmesine rağmen bunu yazıyorum)

İyi forumlar.  :)
« Son Düzenleme: 05.09.2022 20:56 Senseii »

#2 - 05.09.2022 21:13
Merhaba dost. Ne yazık ki hilelerinizi aktif edip hood bölgesini basmanız sonucu bizi düşüren arkadaşınız aramızdan ayrıldı, ban yedi.
@Lia 'da bunun üzerine gelip RK'ları iptal etti, kendisi bunu doğrulayabilir.

Ve şöyle bir şey daha eklemek istiyorum, kurallara biraz daha hakim olman için. Kininden dolayı bu şekilde şikayetler açmanın bir mantığı yok. RK'dan 1 saat sonra çıkıp araba sürmemde herhangi bir problem yok, gezmemde de bir problem yok. Bilgilenmeni istedim. (RK'nın iptal edilmesine rağmen bunu yazıyorum)

İyi forumlar.  :)
Selam güzel dostum
& saniye 1:19 da görüldüğü gibi seni Richard Vondell değil başka biri vuruyor

#3 - 06.09.2022 19:27
Diyelim ki dediğin gibi, o andan kaç saat sonra gelmişim, tedavimi çoktan olmuşum neden üyelerimle gelip dolaşamayayım, bir saati aşkın bir süreden bahsediyoruz. Size ateş ettiğimin bir kanıtı varsa bırakabilirsin, kirletmene gerek yok. Admin kararı bekleyebiliriz.

#4 - 07.09.2022 12:25
Diyelim ki dediğin gibi, o andan kaç saat sonra gelmişim, tedavimi çoktan olmuşum neden üyelerimle gelip dolaşamayayım, bir saati aşkın bir süreden bahsediyoruz. Size ateş ettiğimin bir kanıtı varsa bırakabilirsin, kirletmene gerek yok. Admin kararı bekleyebiliriz.
İllegal role giriyorsun chatlogu var zaten arkadaşların beni vururken sende onların yanında illegal role girmiş oluyorsun

#5 - 11.09.2022 19:05
Söylenildiği gibi Revenge Kill durumu Lia tarafından iptal edilmişti, bir sorun bulunmuyor.
@Senseii RK halindeyken tedavi olmuş olsanız bile çatışma alanında gezemezsiniz, ufak bir hatırlatma yapalım.