Konu: dm  (Okunma sayısı 231 defa)

#0 - 02.09.2022 14:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Taevion_Pearson slaughterhaus

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gavriel_Mofaz
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02/09/2022 14:19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu arkadaşların sokağına gidip rol yapacaktım, sonrasında bir Elegy gelip sokağın ortasında drift atıp beni ezdi. Ve daha sonra bu arkadaş geldi, "Ne bağırıyorsun? Salak mısın?" Dedi, ve bende sana bağırmıyorum o herife bağırıyorum dedim. Biraz daha sinirlenmeye başlayınca yanağından öptüm, ardından bir araç geldi o araçtaki adam ile role girecektim ancak az önce ki arkadaş gelip beni vurdu. Diğer adamda yardım etmek isteyince onuda dövecekti, ardından 1 seviye karaktere gasp rolü yapıp arkada beni biraz daha dövdü. Vurmak için bir sebepi yok, bir öpücük ile adam vurulmaz. Yanağından öptüm zaten.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://media.discordapp.net/attachments/1000516629769232446/1015227146052063272/sa-mp-381.png?width=836&height=472
https://media.discordapp.net/attachments/1000516629769232446/1015227057468354590/sa-mp-383.png?width=836&height=472

Ek açıklamalar(varsa): Sadece rol yapacaktım, vurma sebebini anlamadım. En azından brawl rolüne girebilirdi.

#1 - 02.09.2022 17:16
Kendinle çelişiyorsun resmen. İnsana istemediği bir şey yaparsan ki bu Idlewood gibi bir yerde yaşıyan bir tipse seni vurma ihtimali çok yüksek. DM ile alakası yok olayın, saçma şikayetler açıp adminleri meşgul etmenin maanası yok.

#2 - 02.09.2022 17:32
Anlamadığım bir konu var, bu Idlewood neymiş arkadaş. Idlewood gibi yerde bunu yapamazsın, şunu yapamazsın gibi cümlelerle Allah ilan etmeyin Idlewood'u. İnsanların rol zevkini kaçırmayın.

#3 - 02.09.2022 17:34
Anlamadığım bir konu var, bu Idlewood neymiş arkadaş. Idlewood gibi yerde bunu yapamazsın, şunu yapamazsın gibi cümlelerle Allah ilan etmeyin Idlewood'u. İnsanların rol zevkini kaçırmayın.

Kanka adam öptü beni. Şaka mısın? Ne yiyip ne içiyorsunda bunu düşünüyorsun? Allah falan ilan ettiğim yok Onaylı Hood'da gelip bir birlik yetkilisini yanağından öpersen vurulsun. Basit yani, karşı tarafında benim rol zevkimi kaçırmaması gerekiyor.

#4 - 02.09.2022 17:34
Alakanız olmadığı şikayetlere lütfen cevap vermeyin, burası Twitter değil duyar kasacağınız bir platformda değil.

#5 - 02.09.2022 20:19
Öyle bir anlatımışsın ki adam öptü beni şakamısın demişsin  :D sanki seni dövmüşüm gibi anlatmışsın her seni öpen adamı vuruyormusun

#6 - 03.09.2022 00:02
Öyle bir anlatımışsın ki adam öptü beni şakamısın demişsin  :D sanki seni dövmüşüm gibi anlatmışsın her seni öpen adamı vuruyormusun

Her beni öpen adamı vuruyorum karakterim homoseksuel değil ve ya farklı bir şey değil. Gelip tak diye öpersen üstüne bunu bir marifetmiş gibi anlatırsan seni vururum Onaylı birlik bölgesinde birliğin Infant üyesine karşı bu tarz hareketler sergiliyorsun, Gerçek hayatta böyle bir kişiliğe sahip olan insana bu hareketi yapsaydın emin ol vücudunda 30 tane delik bile olabilirdi... Bazı olayları kendi açınızdan çok büyütüyorsunuz benim onay vermediğim bir rolü sergiliyorsun izin istemeden ve ya herhangi bir şey yapmadan. Artık kişisel kininizi böyle saçma rolleri büyüterek haklı tarafı haksız çıkartmaya çalışmayın, adminlerin gerekeni yapacağına inanıyorum. Olayla alakası olmayan X birlik üyeleri konuya dahil olmazsa sevinirim "Idlewood'u allah gibi görmeyin" Idlewood'u allah gibi görmüyoruz şikayetin başını okuyup yorum yaparsanız anlayacağınız şey maksimum bu olur zaten  :D Adminlerin kararını bekleyelim...

#7 - 03.09.2022 12:23

Sunucuya ne amaçla girdiğin ve ne yapmaya çalıştığın bu video'da çok belli gözüküyor... @Tivorlu Rol zevki kaçırıyoruz be knknknknk  :garip: Sunucuyu sadece trollemeye ve kötülemeye giren insanları savunarak yapacağınız tek şey kendinizi böyle küçük düşürmek olur zaten...
« Son Düzenleme: 03.09.2022 12:26 slaughterhaus »

#8 - 05.09.2022 00:48
Merhaba, DM için yapılan savunma geçerli durumda. Fakat yapılan gasp kurallara uygun değil. Gasp rollerini emote ile değil sistemi kullanarak yapmalısınız, eğer sistem o an orada o karaktere gasp için izin veriyorsa zaten ihlal olmaz ve iki tarafta rahatça rolüne devam eder. Fakat emote ile gasp etmeye çalıştığınızda bu şekilde 1 level kişilere bile herhangi bir yerde kendi kafanıza göre belirlediğiniz bir miktarda parayı gasp edebilirsiniz ve bu da ihlale yol açar. Harold karakteri Gasp İhlali kapsamında ceza alacak, şikayete alakasız ileti atanlar ise forumdan uyarı puanı alacaklar.