Konu: 13.08.2022 Michael_Navarra - hile şüphesi  (Okunma sayısı 833 defa)

#10 - 14.08.2022 21:41
Forumda laf kalabalığı yapmaktan başka hiç bir şey yapamazsın. Tanıtımında bize hile dedin ve hile olmadığımın kanıtını attım başka da bir ileti gelmedi. Kimseye forum üzerinden ooc mafyacılık oynamam sende yapma ıcde yaptığın olayları fazla kaptırıyorsun arkadaşının söylediklerine cevap verildi ki kimsenin dostu kimseyi yalnız bırakmaz burada öyle mevzular dönebiliyorsa buraya otuz kişiyi yığarak seninle konuşturabilirim, uzun lafın kısası kendine gel bir oyun oynuyoruz  şikayete daha fazla boş ileti atma.
« Son Düzenleme: 14.08.2022 21:44 fowy the most hated »

#11 - 14.08.2022 23:06
Ben senmiyimde seni yenmek için hile kullanayım kreanz? OOC kinini kusacaksan yeri burası değil belli yerleri var. Daha arkadaşının sesli anlattığı videodan bir habersin. Git o videoyu dinle bakalım demiş mi "exterior oludğu ve 30 kişi çatıştığı için laglanma oluşmuş" diye. Arkadaşınızı bir ping bahanesiyle korumaya çalışıyorsunuz fakat atmış olduğu mermiler saniyesinden bize işliyor. Boş ileti atarak sayfa atlatmak yerin adminler tarafından karar verilmesini beklemen en yisi. Burada senin boş iletilerine bakrak zaman kaybediyor. Düşünceli ol ve bir oyun oynadığının farkına var. Bunu anladığın zaman gerçek bir oyuncu olacaksın, şimdilik kendine iyi bak   ;)

Şikayeti uzatan savunma olmayan saçma iletilerin. Hile kullandığımı düşünüyorsan şikayetini açabilrsin fowy, hile kullanan sensin. Eğer adam akıllı savunma yapmayacaksan daha fazla yazıp şikayeti kirletme. Her şey apaçık ortada, god kullanıyorsun. Videolar bunu destekler nitelikte. Arkadaşımın haklı savunması seni alakadar etmesin fowy. Eğer varsa bir savunman yap geç.

#12 - 15.08.2022 02:22
Burada sizinle kavga ederk değerli vaktimi boşa harcamayacağım, savunmamı son bir kez tekrarlıyor başka da bir ileti göndermiyorum.

Bana sıktığın sırada aynı şekilde Jorge Nores karakterine sıkıyordum aynı şekilde o arkadaşınızında canı gitmiyordu ki şikayetimizi açtık bakılabilir, uyuşturucunun can barını uzatmadığını bildiğim için canımın gittiğini düşünerek hızlıca uzaklaştım ve arkada ki sultana bindim. Bir dakika geçtikten hemen sonra sizinle otoparkta karşılaştık ve orada yaralıya düştüm. Kısaca hile olsam orada düşmez oyunu sizin oynadığınız gibi oynardım. Bizzat senin videonda  0:54 saniyesinde beni düşürüyorsunuz alta videoyu bırakıyorum. İyi geceler.

« Son Düzenleme: 23.08.2022 09:41 fowy the most hated »

#13 - 15.08.2022 08:43
değerli vaktini 2005 yapım oyunla mı dolduruyorsun

#14 - 15.08.2022 17:25
Burada sizinle kavga ederk değerli vaktimi boşa harcamayacağım, savunmamı son bir kez tekrarlıyor başka da bir ileti göndermiyorum.

Bana sıktığın sırada aynı şekilde Jorge Nores karakterine sıkıyordum, uyuşturucunun can barını uzatmadığını bildiğim için canımın gittiğini düşünerek hızlıca uzaklaştım ve arkada ki sultana bindim. Bir dakika geçtikten hemen sonra sizinle otoparkta karşılaştık ve orada yaralıya düştüm. Kısaca hile olsam orada düşmez oyunu sizin oynadığınız gibi oynardım. Bizzat senin videonda  0:54 saniyesinde beni düşürüyorsunuz alta videoyu bırakıyorum. İyi geceler.

Oyun oynamak suç değil, asosyal olmuyorsun yani beyni berrak arkadaşım.

#15 - 15.08.2022 21:31
tamam

#16 - 27.08.2022 16:32
Sonuçlanabilir, arkadaş düzenli olarak DM rollerine katılmaya devam ediyor.

#17 - 27.08.2022 18:28
@fowy the most hated  adına;

Olayla alakası olmayan kişiler yazmazsa sevinirim. Sonuçlanabilir, şikayetle alakası olmadığı halde yorum atan kişilerin cezalandırılmasını istiyorum.
« Son Düzenleme: 27.08.2022 18:42 HükümsüzYaveri »

OKN

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 2024Roleplayer2022 Yılbaşında Oyundaydı
#18 - 28.08.2022 17:24
arkadaş yasaklanmış
k&a
« Son Düzenleme: 28.08.2022 17:26 OKN »

#19 - 11.09.2022 01:53
Karakterli yasaklı durumda.