Konu: [06.09.2022] Chad_Mardirosian /q  (Okunma sayısı 202 defa)

OKN

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 2024Roleplayer2022 Yılbaşında Oyundaydı
#0 - 06.09.2022 23:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Chad_Mardirosian @Senseii

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Akira_Sakai

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rolden kaçmak için /q kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı vuruyoruz, polisler gezdiği için uzaklaşıyoruz. Yaralı süresi bile bitmeden /q atmış. Beş dakikadan fazla bekledik fakat giriş yapmadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 06.09.2022 23:44
Merhaba. /id Chad bile yazmamışsın bro, oyunda olmadığıma dair net bir kanıtın yok, varsa yollayabilirsin. Ayrıca beni vuran farklı, /id Chad bile yazmadan ss atan farklı kişi. Oyunda olmadığıma dair net bir kanıtın varsa yolla, ona göre savunma yaparım

OKN

*
#2 - 06.09.2022 23:49
/id Chad & /id chad & /id Mardirosian komutlarını kullandım. Belli olması için de chat kısmına yazıp ss aldım gördüğün gibi.
Alta bir ss daha bırakacağım, "Mardirosian" aramasını da yaptığım net bir şekilde ortada. Büyük ve küçük harfle arama yaptım ama bunun bir önemi yok.
Oyunda olsan üç kombinasyonla da görebilirdim ismini.
Spoiler: GösterGizle

Seni vururken ben de vardım, Akira'nın aldığı ssi kullandım. Bunda sorun nedir?

#3 - 06.09.2022 23:54
Ben sana çıkmadığımı söylemedim, beni vurduğunuz için CJ buguna düştüm, çıktım sonra tekrardan girdim, vurur vurmaz /id Mardirosian yazmışsın, diğer Mardirosian'ı aratmadığını kim nereden bilsin, nedense hep tam da /Chad yazdığın anda ss durmuş. Cj buguna düştükten sonra çıkıp tekrar girdim, bulunduğum bölgeden alındım. İyi forumlar.

OKN

*
#4 - 06.09.2022 23:59
Dostum oyunda olsan seni kaçırır esir alırdık. İşim gücüm yok kumpas mı kuracağım? Gözü olan birisi "chad" ve "mardirosian" kelimelerini arattığımı görebilir.
Yine de belli olması adına /timestamp açıp chatte hangi komutu kullandığımı yazdım.

#5 - 07.09.2022 00:03
/Chad yazsaydın zaten görürdün. Zaten oyunda olmasam chate uyarı düşüyor brom sunucunun sistemini de değiştirdin. Polis gelince q atan sizsiniz, ben değilim. Evden çıkar çıkmaz vurdunuz ve CJ buguna düştüm, girdim ve geri çıktım. Alındım, bölgeme götürüldüm. Savunmam bu kadar.

OKN

*
#6 - 07.09.2022 00:15
Alıntı
Zaten oyunda olmasam chate uyarı düşüyor brom sunucunun sistemini de değiştirdin.
Zaten oyunda yoksun. chad aramasını yapıyorum ve isminde chad kelimesi geçen Schader çıkıyor.
Anlamayacak kapasitede olduğunu düşünmüyorum dostum.

Tamam q atan biziz. Eğer giriş çıkış loglarına da bakılırsa en az 8 dakika boyunca oyunda olmadığın net şekilde görülür. Attığın yalan umrumda değil bari beni yalancı göstermeye çalışma.
« Son Düzenleme: 07.09.2022 20:31 OKN »

#7 - 08.09.2022 13:34
Ceza verilecek. Oyundan çıkıp girmemişsiniz ss'lerde net bir şekilde görülüyor. /id Chad yazdıkları da görülüyor. Buraya kanıtlarla beraber savunma yapmanız gerekiyor. Sonrasında oyuna girdim demişsiniz fakat kişilerle iletişme geçilmemiş rolün devamı için? K&A