Konu: C-BUG/ANİM-CUT  (Okunma sayısı 395 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.08.2022 21:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Jarvis Jaydee_Wallace / @Kangal Sucuks Sidelya_Vicente / @FairyTale Raven_Graves

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Torvi Skarsgard @Bolderann

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
C-BUG / Anim-cut

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler sıkarken çok fazla bir şekilde c bug ve anim cutting yaparak karşı tarafa üstünlük sağlamakta.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/3uveog

Ek açıklamalar(varsa): Caydırıcı ceza alsınlar.

« Son Düzenleme: 21.08.2022 01:45 Lulynn »

#1 - 20.08.2022 21:37
Selamlar, öncelikle videomda gördüğüm kadarıyla ki kendi videom. **Hızlı ateş etme** gibi bir üstünlük göremedim. Takla atarken kalkıp tekrar takla atmak istiyorum ve istemsiz olan C-Roll ortaya çıkıyor. Kasıtlı şekilde yapmıyordum. Takla atmak oyunun bize tanıdığı bir beceri olduğundan kullanmanın bir sakıncası olmadığını düşünüyorum. Gördüğün gibi pompalı kullanıyorum, Deagle olsa bu bir üstünlük olabilirdi. Eğilip kalktığımda bir süre bekleyip sıkıyor Deagle gibi hızlı sıkma gerçekletirmiyor. Eğilip kalkmak yasak bir şey değil. Cbug ve Croll katagorisine girmiyor, C-Shoot katagorisine giriyor. C-shoot katagorisi Deagle'de üstünlük sağlamakta pompalıda bir üstünlük yok.

#2 - 20.08.2022 22:21
İlk sahne bana ait. Sırf etiketlendiğim için savunma yazıyorum yoksa savunulacak bir tarafı yok. Düşen adama karşı nasıl bir avantaj sağlayabilirim? Adam ilk kurşunumda düşmüş zaten. Takla attım diye mi şikayet açıldı anlayamadım.

İyi günler, iyi roller. Tarafımdan başka ileti gelmeyecek.

#3 - 20.08.2022 22:23
İlk sahne bana ait. Sırf etiketlendiğim için savunma yazıyorum yoksa savunulacak bir tarafı yok. Düşen adama karşı nasıl bir avantaj sağlayabilirim? Adam ilk kurşunumda düşmüş zaten. Takla attım diye mi şikayet açıldı anlayamadım.

İyi günler, iyi roller. Tarafımdan başka ileti gelmeyecek.
Bu hayatta taklaya gelmeyeceksin, takla atanda problem yok.

#4 - 20.08.2022 23:11
Selam, olaya şahitliğimi belirterek yanıt gönderiyorum. YouTube platforumda "deve cüce" şarkısı eşliğinde video atmayı çok iyi bilen bir kaç arkadaşımız  :garip: şimdi gelmiş diyor ki bu çok istemsiz bir şey, bilerek eğilip kalkmıyoruz tamamen tesadüf  ::) Demiş bu cbug değil eğilme takla değil croll değil c-shot aynen kanka. Kimse kimseye samp öğretmesin burada daha çok savunma yazacağım diye kendinizi rezil konuma düşürmeyin. Bu platformda 2013 senesinden beri varım, birlik oyuncularımızın çoğu da eski kökenli. Neyin ne olduğunu, neyin nereden işleyeceğini, mekaniklerini ve SAMP hakkında bir çok şey biliyoruz. Spread işi hafif şüpheli olsa da video diyelim. Kangal arkadaşımız takla king hayranı sanırım, insta shitpost sayfası sanmış burayı.

#5 - 20.08.2022 23:20
Selam, olaya şahitliğimi belirterek yanıt gönderiyorum. YouTube platforumda "deve cüce" şarkısı eşliğinde video atmayı çok iyi bilen bir kaç arkadaşımız  :garip: şimdi gelmiş diyor ki bu çok istemsiz bir şey, bilerek eğilip kalkmıyoruz tamamen tesadüf  ::) Demiş bu cbug değil eğilme takla değil croll değil c-shot aynen kanka. Kimse kimseye samp öğretmesin burada daha çok savunma yazacağım diye kendinizi rezil konuma düşürmeyin. Bu platformda 2013 senesinden beri varım, birlik oyuncularımızın çoğu da eski kökenli. Neyin ne olduğunu, neyin nereden işleyeceğini, mekaniklerini ve SAMP hakkında bir çok şey biliyoruz. Spread işi hafif şüpheli olsa da video diyelim. Kangal arkadaşımız takla king hayranı sanırım, insta shitpost sayfası sanmış burayı.
Kanka takla atıp kalktım sonrada sıktım, no spread kullanıyorum nerden bildin?  :D :D :D :D Öncelikle toxic tutumuna laf etmeyeceğim. Nerenle okudun savunmamı artık bilemem. Eğilme kalkma esnasında sıkman C-shoot takla atıp anim cut atarak sıkmanda c-rolldur. İyi forumlar.

Ek olarak, yüzlerce lira yatırdığım bu sunucuda hile açacak kadar aptal birisi değilim. Kiminde para boldur ama bende değil maalesef. :garip:
« Son Düzenleme: 20.08.2022 23:24 Kangal Sucuks »

#6 - 21.08.2022 13:47
Yanlışlıkla C-roll yapılmaz, yapıldıysa üstünlük sağlar yaptığını da kabul etmişti. Adam yere düşsün düşmesin, sen eğer üstünlük sağlamak amacıyla c-bug yapıyorsan bu ihlaldir.

#7 - 21.08.2022 14:31
Yanlışlıkla C-roll yapılmaz, yapıldıysa üstünlük sağlar yaptığını da kabul etmişti. Adam yere düşsün düşmesin, sen eğer üstünlük sağlamak amacıyla c-bug yapıyorsan bu ihlaldir.
Eğer sağa sola vurulmamak için takla atıyım deyip anim sırasında c basarsan C-roll otomatik gerçekleşiyor. Hızlı ateş etme gibi bir üstünlük göremedim ben. Anim-cut'dan işlem uygulanabilir yetkili kararına bağlı.
Tarafımdan daha fazla yanıt gelmeyecektir.

#8 - 05.09.2022 15:48
Jaydee_Wallace ve  Sidelya_Vicente karakterleri ceza alacak.