Herkese selam. Ne yazık ki bu karakterimin de sonuna geldim.
Oluşumdan ayrılmamın başlıca sebebi basit olarak can sıkıntısı. Janisty ismini sadece Vice'da duymamış arkadaşların bileceği üzere sürekli PD'ye girip çıktığım karakterlerin çok öncesinde Vendetta'da 2017-2020 arası kesintisiz bir PD deneyimim olmuştu. Bu kadar uzun süre PD rolü yaptıktan sonra ister istemez açtığım yeni karakterlerde de eskisi gibi PD rolünden zevk alamıyorum, ki sürekli oluşuma girip çıkmamın sebebi de budur zaten. Vice PD gerçekten kendi içerisinde bir düzen oluşturmuş, lakin ben o düzeni yakalayacak enerji ve isteği artık kendimde bulamıyorum. İsteksizlik mevzularının yanısıra buradaki oyuncu kitlesinin çoğunu da tanımıyor olmam da beni geriye iten şeylerin başında geliyor. Bütün bu etmenleri bir araya getirdiğimiz zamansa artık PD rolünün benden
tam anlamıyla geçtiğini de kabullenmiş oldum. Bu kısacık sürede role girdiğim ve keyifli vakit geçirmeye çalıştığım tüm dostlarıma sonsuz kez teşekkürler. Janisty'i PD ile hayata döndürmeye çalışma girişimlerim başarısız oldu ama buradaki arkadaşların çoğu yaptığı rolden tam anlamıyla keyif alıyor, rolün inceliklerini araştırıyor ve buraya ciddi bir vakit ayırıp özel hayatlarından feragat ediyor. Umarım PD bayrağını her zaman oluşumların en derli toplusu ve profesyoneli olarak tutmaya devam ederseniz. Uzun bir karakter olmadığı için yazıyı da daha fazla uzatmamın bir alemi yok. Kaldı ki bu yazı Kevin Lockhart yazısı yerine Janisty - Chris McMiller yazısı gibi bir şey oldu. Tekrardan teşekkür ederim arkadaşlar, bu benim son PD karakterim oldu.
Muhabbet etmek, havadan sudan konuşmak isteyen varsa Discord adresimi aşağıya bırakıyorum. Görüşmek üzere!

Janisty#1396