Konu: Klaus Desislav - Maske_32274 Birden fazla ihlal  (Okunma sayısı 229 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.09.2022 17:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Klaus Desislav - @KlausMr /  Maske_32274 - Forum bilgisi yok.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01/09/2022 15:31

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming

Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.

8. Bug Abuse

Oyuncular buldukları tüm açıkları forumdaki ticket bölümünden bildirmelidir. Bu açıkları bildirmemek ve kötüye kullanmak cezalandırmaya/yasaklamaya sebebiyet vermektedir. Sunucudaki mevcut sistemleri amacı dışında kullanarak avantaj sağlamak da sistem açıklarını kullanmaya eş değer sayılacaktır.

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler altındaki araçlar ile Vice şehrinden bulunduğumuz yere kadar geliyorlar. Burada NON-Rp söz konusu haritadan baktığınız zaman tren rayları üzerinden bulunduğumuz bölgeye gelmeleri çok uzun süren bir yolculuk. En hızlı yol santa maria gişesinden geçerek gelinebilir fakat kişiler ters yönden geliyor farkettiyseniz gişelerin diğer tarafından geliyorlar. NON-rp driving yapmadan oralara çıkmaları imkansız. Maskeli arkadaşa gelirsek sırtında silah ile bisikletin üzerinde uzun bir yol gelmiş. Bu kadar mesafe bisiklet ve sırtında silah ile gelmesi yorucu olmalı. Diğer yandan sadece Klaus karakterinin sevgilisi ile rol yaptığım için vuruldum. Başka bir açıklaması yok, adama herhangi bir küfür falanda etmedim. Kanıtı varsa atabilir. (Eklemeyi unutmuşum, kişileri döverken /fall 4 komutunu kullanıyorlar) / Ayrı olarak kişiler ile dövüşüyorken maskeli arkadaş silah çekiyor yasak diye biliyorum yönetim değerlendirebilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/3mw1kk

Ek açıklamalar(varsa): Yok.

« Son Düzenleme: 01.09.2022 17:42 GuessWho »

#1 - 01.09.2022 17:59
Merhabalar, savunmamı gerçekleştiriyorum. Klaus karakteri ile sevgilisinin onu aldattığını düşünerek bölgeye gidiyoruz, Lawrence karakterinde silah olabileceğini düşünerek silahımı alıyorum ve bölgeye girer girmez saldırmaya başlıyorsunuz, ben de çoğu kişinin yapacağı gibi silahıma davranıp ateş açıyorum, NON-RP konusunda pek bir savunma yapmayacağım, bu durumda rolsel açıda haklısınız, ben başkalarını da bisiklette silahla gezdiğini gördüğüm için yaptım, savunmam bu kadar sonuçlanabilir, iyi forumlar. Benim olay ile alakalı kimseyle bir sorunum yok sadece Klaus adlı karakter beni çağırdı ve durumu anlattı, bende bu yüzden böyle birşey yaptım.

#2 - 01.09.2022 19:36
Merhabalar, savunmamı gerçekleştiriyorum. Klaus karakteri ile sevgilisinin onu aldattığını düşünerek bölgeye gidiyoruz, Lawrence karakterinde silah olabileceğini düşünerek silahımı alıyorum ve bölgeye girer girmez saldırmaya başlıyorsunuz, ben de çoğu kişinin yapacağı gibi silahıma davranıp ateş açıyorum, NON-RP konusunda pek bir savunma yapmayacağım, bu durumda rolsel açıda haklısınız, ben başkalarını da bisiklette silahla gezdiğini gördüğüm için yaptım, savunmam bu kadar sonuçlanabilir, iyi forumlar. Benim olay ile alakalı kimseyle bir sorunum yok sadece Klaus adlı karakter beni çağırdı ve durumu anlattı, bende bu yüzden böyle birşey yaptım.

Bu tarz rollerde düşünmek değil, kanıtlamak önemli. "Bölgeye girer girmez saldırmaya başlıyorsunuz." demişsiniz lakin ilk kavga emoteunu siz atmışsınız.

#3 - 01.09.2022 19:46
Sorun şurada, sen emote atmadan saldırıyorsun. Zaten ben orada silahı kullanmayacaktım baktım saldırıyorsun ve arkadaşlarımı İC olarak dövüyürsoun, bende sıktım.

#4 - 01.09.2022 19:53
Sorun şurada, sen emote atmadan saldırıyorsun. Zaten ben orada silahı kullanmayacaktım baktım saldırıyorsun ve arkadaşlarımı İC olarak dövüyürsoun, bende sıktım.

Karşı taraf emote vermiş, siz vururken ben emote yazamam. Bu yasaklı bir kural ihlali değil.  "Zaten ben orada silahı kullanmayacaktım baktım saldırıyorsun ve arkadaşlarımı İC olarak dövüyürsoun, bende sıktım." demişsin, brawl rolü yapıyoruz. Silah çekmenin ne anlamı var?

#5 - 02.09.2022 12:50
Yalnızca "anlaşmalı brawllarda" silah kullanımı yasak. Bunun dışında brawla silahla müdahale etmek herhangi bir ihlal içermiyor.

Klaus Desislav NON RP kapsamında cezalandırılacak. Tren raylarında son hız araç sürmeniz zaten kural ihlali, bunun dışında brawl esnasında keybind atadığınız bir komutla geriye takla atıyorsunuz. John Wick rolü yapmıyorsunuz, mantıklı bir durum değil.

Shavarsh Kamenov (Maske_32274) sizi de uyarıyorum, sırtınızda shotgunla şehir şehir dolaşmayın. Tekrarı halinde ağır bir ceza alacaksınız.