Konu: car ram troll  (Okunma sayısı 228 defa)

#0 - 30.08.2022 15:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Akirals

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
car ram troll

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: oyuna girdim aksesuarlarımı düzenlerken geldi bisikletle çarptı canımın az olduğunu görünce bisikletle öldürüp q attı

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): şikayet açmaktan sıkıldım

« Son Düzenleme: 30.08.2022 15:13 et yiyen çiçek »

#1 - 31.08.2022 11:24
@Akirals Savunmanızı yapın lütfen.

#2 - 31.08.2022 16:04
Konuyla alakam yok ama Adamın YT videolarına göz gezdirdim, mta'dan gelip böyle rol sergilemesi komik. Direkt yasaklanması gerekiyor. :manifdog :palmiye:

#3 - 31.08.2022 18:53
Hiçbir rolümüz olmamasına rağmen direkt küfür ediyor. Bisikletle çarpıyorum rolüme devam ediyorum, arkadaşın bıraktığı ekran görüntüsünde de çarpıp kaçmadığım, yazı yazdığım gözüküyor. Amacım car ram atmak olsa herhangi bir şey yazmam ve oradan giderim, canı az olduğundan düşüyor.

Ek olarak Brokoli forum isimli kullanıcı kendini ilgilendirmeyen konuya yorum yapıyor, cezalandırılmasını istiyorum.

#4 - 31.08.2022 19:05
Hiçbir rolümüz olmamasına rağmen direkt küfür ediyor. Bisikletle çarpıyorum rolüme devam ediyorum, arkadaşın bıraktığı ekran görüntüsünde de çarpıp kaçmadığım, yazı yazdığım gözüküyor. Amacım car ram atmak olsa herhangi bir şey yazmam ve oradan giderim, canı az olduğundan düşüyor.

Ek olarak Brokoli forum isimli kullanıcı kendini ilgilendirmeyen konuya yorum yapıyor, cezalandırılmasını istiyorum.
hasarlarda net olarak cr attığın gözüküyor bari attığım ssleri inceleseydin. sonuçlanabilir.

#5 - 31.08.2022 21:45
İnsanlara bu şekilde çarpamazsınız, cezalandırılacak.