Konu: 30.08.2022 - Jonell Cunningham NON-RP  (Okunma sayısı 174 defa)

#0 - 30.08.2022 21:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jonell Cunningham   @Forza_g

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.08.2022  13:11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON-RP Trolling, CR, Retardet-RP, Car Ramming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs ooc kin bağladı eski birlikten ayrıldım daha sonrasında NC attım işletmem vardı adını ruhsatını yeniledim, şahıs geldi dost galeriyle roldeyken ben araclarımı galerinin önünden çekmeye başladı çekicinin arkası ile araçları itip düzenini bozdu yanımdaki Eva'da şahit isterseniz şikayete de ekleyebilirim sonrasında çekiciyi bırakıp bisikletiyle geri geldi mantıksız rollerine devam etti tamamen ooc kinden yapıyor şahıs bunları o kadar kişinin içerisinden benim aracı bulup çekip götürmeye itmeye çalıştı gerekli kanıtlarım hazır geldikten sonra bana emote verip bir anda saldırdı bende yere düşürdüm ardından, yaptığı Retardet- rp ( Mantıksız rollerden ) Galerinin önünden araçlarımıza kasıtlı olarak çarpıp yolda olduğunu beyan edip itip çekmesinden Car Ramming + Trolling aktif rollerin ortasında baltalayarak tüm düzeni bozmasından tamamiyle şikayetçiyim gereken cezayı almasını taleb ediyorum, iyi forumlar dilerim..

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Trollediğnin kanıtları ve Mantıksız roller sergilediğinin kanıtı tamamen CR atarak araçları itiyor düzeni bozuyor

Bu kanıtta Eva ile rol sergilerken kişinin galerisinin düzenini bozmasından oda şikayetçi tavrından anlaşılacağı üzere.

Onunla uğraşmadığım halde görmezden geldiğim halde OOC kinden dolayı ısrarlı bir şekilde kavgaya meilli olması gelip sebepsiz yere bana rolün ortasında vurması anlaşılabilir tavırlarından.

Burada aceleyle bana saldırıyor emote vermeye fırsatım olmuyo sardırılan taraf olduğumdan bende karşılığını veriyorum ve şahısı etkisiz hale getiriyorum diğer arkadaşlarda derin bir nefes çekiyor, rollerden belli olmakta.
Tüm sergilediği retardet-rp rollerinden trollediği rollerden araçla kasıtlı olarak çarpıp aracımı çekmeye çalıştığından CR'den şikayetçiyim.

Ek açıklamalar(varsa): Tüm bu yaptığı hataların farkına varmasını ve tekrarlamamasını taleb ediyorum, tüm rol zevkimizi kaçırarak biryere gelemeyeceğini belirtmek istiyorum. Yaptığı tüm ihlallerden ceza almasını taleb ediyorum, iyi forumlar tekrardan..
,

#1 - 31.08.2022 01:46
Savunmamı yarın yapacağım.

#2 - 31.08.2022 11:14
3.1. Sistemlerin rol ile desteklenmesi: Sunucu sistemleri oyuncuların rollerine kolaylık sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Sistemlerle etkileşimde bulunurken mutlaka rol ile desteklemelisiniz.
- Herhangi bir rol yapmadan bir mülkün, eşyanın sistemsel satışını yapmak
- Rol yapmadan karakterleri gasp etmeye çalışmak
- Emote vermeden silah çekmek (Savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.)
- Hastanede doktor varken koşarak /tedaviol yazıp çıkmak
- Restoran/bar/cafe, yemek tezgahı vb. yerlerde stoktaki ürünleri rolsüz satın almak veya satmak

#3 - 31.08.2022 19:40
sampa addon kurulu alt tab atmıştım araba otamatik geri geri gidip aracınıza çarpmış.benimde karakterimin geçmişi böyle zenci karakter olduğum için küfür ettin aracı bıraktım bisikletle tekrar geldim sen beni umursamayınca bende saldırdım. Buradada zaten beni PM üzerinden rahatsız ediyorsunuz,
Sonrasında beni DC adlı uygulamaya çağırıp tonla küfür ediorsun onun SS'ini bırakmak istemiyorum, savunmam bu kadardır iyi günler.
https://cdn.discordapp.com/attachments/1011052150882848849/1014281251789738134/sa-mp-474.png

#4 - 31.08.2022 19:57
Herşeyi bu kadar basite alıp tuş takılı kaldı bilmem ne herşeyi yalanla atlatacağını sanıyorsun ben kanıtlamışım bunu hala daha yok şöyle yok böyle kıvırıyorsun lafı kardeşim 1 değil 2 değil 3 4 kere geldin araçlara vurdun bozdun hadi 1 kere tuşun sonra niye takılı kaldı?

#5 - 31.08.2022 19:59
Dostum oraya 1kere geldim 3-4kez geldiysem rica etsem sslerini atarmısın oraya geldim alt tab atıp DC ile uğraşıyordum. ardından arabana çarpmışım, sonrasında zaten olay bağlanıyor Benimde karakterimin geçmişi böyle olduğu için, rol bu gidişatla devam ediyor. Ardından küfür ediyorsun zenci karakteri olduğum için saldırıyorum bu kadar.

#6 - 01.09.2022 00:08
Tuş takılı kalmış dedin ilk savunmanda şimdide alt tab diyorsun dostum yalan olduğu buradan belli bir dediğin bir dediğini tutmuyor ikinci olarak araç yolda görmüyormusun diyorsun aracı itmeye koyuluyorsun aracın lastikleri patinaj çekmesine rağmen bu baya realistik durum dimi sen Polis felan değilsin ve ofisin var önünden tanımadığın yabancı adam araç yolda deyip aracına arkadan çarparak itiyor ve çekiyor bunu gerçekte sergilermisin? Normal geliyo ya herşey sana seni ne yaparlar bu yüzden tüm yaptığın sergilediğin roller realite ye aykırı ve saçma her ikimizde biliyoruz bilerek çarparak ittiğini ekstra olarak alt tabdayken chat açıp yazıda yazabiliyorsun harika özelliklerin var, hayran kaldım.

#7 - 01.09.2022 00:12
Dostum alt tabdan çıkıp yazıyordum. Arabana her hangi bir girişimde bulunmadım gittim ardından küfür ettin karakterimin hikayesi böyle ve saldırdım.

#8 - 01.09.2022 11:40
Güvenli bölgeler olarak belirlenen alanlarda yönetici izni olmadan hiçbir şekilde illegal rol sergilenemez.

Ceza verilecek.