Konu: [27.08.2022 - Jonell Cunningham] /q - /sq  (Okunma sayısı 302 defa)

#0 - 27.08.2022 17:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jonell Cunningham @Forza_g

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Victor Woods @wooods

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26/08/2022, 01:18

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
13. Kolluk Kuvvetlerine Karşı Kurallar

Sunucuda kolluk kuvvetleri IC düzeni sağlayan, sunucunun omurgası olarak nitelendirilen devleti temsil eden kuruluşlardır. Tüm kolluk kuvvetlerine karşı yapacağınız roller mantık çerçevesinde olmalıdır.

Uygunsuz örnekler aşağıda verilmiştir:
- Polisler tarafından kurulan kontrol noktalarına uymadan bölgeden geçmek.
- Polisler agresif takipteyken takibe katılmaya çalışmak veya takipteki aracı kurtarmaya çalışmak.
- Polis araçları tarafından kutuya alındığınızda araçlara çarparak veya gaz ve fren tuşuna aynı anda basarak kaçmaya çalışmak.
- Polisler, bir bölgeye barikatlar kurduğu sırada bu barikatları kırmaya çalışmak ve barikatları  hiçe sayıp kaldırımdan arabayla geçmek.
- Polis ekipleri size silah doğrulttuğunda FEAR-RP yapmayarak olağan dışı roller sergilemek.
- Polis ekiplerinin kapattığı bir yola zorla girmek.
- SWAT veya benzeri özel görevlendirme rollerindeki memurların yanına giderek olağan bir olaymış gibi onlarla rol yapmak.
- Kolluk kuvvetlerine ait bölge ve bürolara saldırı düzenlemek.
- Kolluk kuvvetleri ait bürolarda kolluk kuvvetleri üyelerine, bir başkasına saldırmak, illegal roller yapmak, küfürler etmek. (Bir büronun içinde VCPD üyelerinin sizden çok daha üstün konumda olduğunu unutmayın.)
- Kolluk kuvvetleri ile girdiğiniz rollerde aleyhinize gelişen durumlarda (silahlı çatışma, direnme gösterme, kaçma), sunucudan 15 dakika boyunca çıkış sağlayamazsınız.

Bir polise karşı FEAR-RP yapmanız gerektiğini ve onların yeri geldiği zamanlarda sizden daha üstün olabileceğini hatta yanlış bir hareketinizde elindeki silahla sizi öldürebileceğini unutmayın.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif saha devriyemizi sürdürürken, Temple civarında iki adet maskeli motorlu şahıs ile karşılaştık. Bölgeden son hız uzaklaştılar ve operatör çağrısı üzerine tekrardan bölge içerisinde arama yapmaya başladık, arama sırasında iki şüpheliyi durdurduk ve biri motorundan iniş sağlayarak bize ateş açmaya başladı. Şüpheliyi peşledik, Downtown Vice HighWay'de şüpheli motorundan düştü ve eline düştüğü gibi silahı aldı. Silahını eline aldığından dolayı polisler tarafından ateş açıldı, ateş açıldıktan sonra hemen yaralıya düştü. Düşmesine rağmen direkt olarak /sq komutunu kullanarak oyundan bağlantısını kopardı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşı yeterince bekledik, oyuna girdikten sonra bana ulaşması içinde bir gün bekledim. Fakat herhangi bir şekilde bana ulaşım sağlanmadı, oyundan çıkmadan önce silahına el koydum.

#1 - 27.08.2022 19:36
Oyun içi size ulaşayım rolü devam ettirelim.

#2 - 27.08.2022 21:00
Oyun içi size ulaşayım rolü devam ettirelim.

Müsait bir zaman belirleyip ilgili rolü sürdürelim.

#3 - 28.08.2022 00:14
Merhaba, rolü sürdürün ve gerekli tutuklama yapılsın @Forza_g
Yapıldığına dair buraya kanıt bırakın @Fender

#4 - 28.08.2022 01:32
Yarın saat 12gibi oyunda PM ulaşırım size belirli yerde devam edelim.

#5 - 29.08.2022 19:31
Herhangi bir kanıt gelmemiş, son 12 saat içerisinde rolün devamlılığı ile ilgili kanıt gelmezse cezalandırılacaksınız. @Forza_g @Fender

#6 - 29.08.2022 19:48
Yarın saat 12gibi oyunda PM ulaşırım size belirli yerde devam edelim.

@Forza_g bu akşam rolü sürdürelim, 21:30 22:00 gibi ulaşırsan mükemmel olur. Bir iki gündür oyuna fazla zaman ayıramıyorum.

#7 - 30.08.2022 20:27
Ceza alacak.