Konu: 31.08.2022 Cedric Dakota  (Okunma sayısı 101 defa)

#0 - 31.08.2022 21:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cedric Dakota @OLDHAND

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Maro_Shaban @Shiels

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
emotesiz saldırı, rolde q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendi mekanımızın önünde kavga ederken arkadaş arkadan gelip emotesiz bir şekilde saldırmaya başlıyor. Daha sonrasında düşeceğini anladığı sırada b den relog diyerek q atıp canını dolduruyor :D :D

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): relog atmak güzel taktikmiş, işe yarar. bundan sonra bende kullanırım.

#1 - 31.08.2022 21:44
Gün içerisinde bir çok kez mekana gelip retarted rol sergiliyorsunuz, hood bölgemde düşmemek için /q atacak değilim, senin vurduğun bana işlemiyor, benim karakterim ise hiç bir şekilde hareket etmiyordu olduğu yerde sabit kalmıştı, bende seri bir şekilde relog atıp geri geldim ve size hiç bir aksilik çıkartmadan rolüme devam ettim, relog sonrası canımın dolduğunu fark ettiğim için size hiç bir şekilde saldırmadım, saldırdığıma dair bir kanıtın varsa eğer bunu paylaşmanı istiyorum.  Emin ol senden dayak yememek için relog atacak bir karaktere sahip değilim, şurada eğlenmek için bir kaç saatimi oyuna ayırıyorum, bunlara gerek duymuyorum. Ek olarak sana yumrukla karşılık vermem için emote vermem gerekmiyor, ortada hiç bir problem yokmuş da ben gelip saldırmışım gibi lanse etmene de hiç etik değil.
Şikayeti incelerken yetkililerin, şahsın sergilediği retarted-rp, motorlarımızı kasıtlı bir şekilde kendi motoruyla devirip non-rp sürüş ve car ramming ihlallerini sergilemiş olduğunu da göz önünde bulundurmasını arz ediyorum.

Spoiler: GösterGizle

Arkadaşınızla beraber yan karakterlerinizde sunucuyu toxicleyip jail yiyince ana karakterlerinize döndüğünüzü fark ettim, kapı, kapı gezip bunlarla mı uğraşıyorsunuz?
« Son Düzenleme: 31.08.2022 21:54 OLDHAND »

#2 - 31.08.2022 23:23
tamam

#3 - 01.09.2022 00:41
vurana kadar bir sorun olmayıp düşeceğini anlayacağı sırada sabit kalma ayakları, tamam. ssleri daha detaylı atabilirsen daha iyi olacak.

#4 - 01.09.2022 11:45
Savunma yeterli görüldü ceza verilmeyecek fakat siz alt karakteriniz ile kavga ettiğiniz için ceza alacaksınız.