Konu: [24.08.2022 - Vincent_Coppa] DM  (Okunma sayısı 195 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.08.2022 20:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vincent Coppa @katreimatem

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mandy Bianchi @Lucent

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.08.2022 - 20:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

EMOTESIZ ATEŞ AÇMA VE OLASI OOC TICARET ŞÜPHESİ.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kız arkadaşımla eve girecektim benle beraber eve girdi bir kaç kez uyardım evden çıkması için ancak evden çıkmadı ve bana ateş açtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişiden OOC Ticaret şüphesine vardım, 8 level birinin Desert Eagle model silaha sahip olması normal gelmedi. Desert Eagle demek kısaca 400-500 bin dolar demek, büyük ihtimal OOC Ticaret ile bu silaha sahip oldu ek olarak hesabının inceleme altına alınmasını istiyorum.

#1 - 24.08.2022 20:31
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 24.08.2022 22:46
Teion Hodge karakterini biri ile kavga ederken görüyorum sakinleştirmeye çalışırken bir anda "Eve gir." kelimesini kullandı bu sırada yanlış anlayıp bana dediğini sanıyorum eve girdiğim zaman, "Sen değil." kelimesini kullanıyor o sırada Niye diye soruyorum, sonra güzel bir dil ile söylemek yerine "Çık sıkarım." diyor, sonrasında bana yumruk ile saldırmaya çalışıyor sonrasında kendimi savunmak amaçlı silahıma davranıyorum, emotesi şekilde saldırıyor bana emotesiz saldırdığını roldeki arkadaşı da kabul ediyor kanıtlar aşağıda mevcut.

Spoiler: GösterGizle

OOC TİCARET: Castucci Suç Ailesi birliğinde olduğum için yapmış olduğum roller ile hakederek kazandım. @fellerTiberius onaylar zaten

#3 - 25.08.2022 11:24
Kavga etmiyorum o kişiyle zaten arkadaşız sana neden eve gir diyeyim? Ayrıca dün birliğin yoktu sivil gözüküyordun anında birliğe girmişsin komedi  :garip:
Gerekli sonuca varır adminler

#4 - 25.08.2022 11:57
Kavga etmiyorum o kişiyle zaten arkadaşız sana neden eve gir diyeyim? Ayrıca dün birliğin yoktu sivil gözüküyordun anında birliğe girmişsin komedi  :garip:
Gerekli sonuca varır adminler
SS'lerime bakarsan eskiden de Castucci birliğinde olduğumu görürsün. Uzatmaya gerek yok, adminler kararını verir.

#5 - 27.08.2022 12:30
Kişinin size saldırdığına dair bir kanıtınız yok. Ceza alacaksınız.