Konu: [18.08.2022 - ErensFriztche] Hatalı Skin Yapımı  (Okunma sayısı 390 defa)

#0 - 24.08.2022 02:40
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Thomas_Jhonson @ErenFriztche
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @XDusty
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  18.08.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 28.07.2022 20:55:32 tarihinde "Birlik Skin PAKETI II" paylaşımı karşılığında fazladan skin yaptırdığım kişi skinimde bug bırakıyor ve bunu red ediyor ben de bunu düzelticek birini ararken @XDusty  imdadıma yetişiyor ve günü kurtarıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şuanda mağdurum, "Birlik Skin Paketi II" dan @ErenFriztche ye vermiş olduğum 28.07.2022 20:55:32 tarihindeki "2" adet hakkı geri talep eder, ((Gündelik + Şort skinleri sağlandı bu yol ile)) ve kendisinin "Skin Yapımcısı" rolüne erişememesine dair uygun bir yaptırım almasını arz ederim.

Kendisinin showroom linki: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=133958.0
« Son Düzenleme: 24.08.2022 02:59 Legacy55 »

#1 - 24.08.2022 02:54
Selam, öncelikle şahitliğimi onaylıyor ve bu konu hakkında ufak bir açıklama yapmak istiyorum.

Legaycy55 adlı kullanıcı, Vice Squad " Skin-Sohbeti " kısmından mağdur olduğunu, headswap (( kafa değişimi )) atabilecek birisi olup olmadığını sordu. Kişinin mağdur duruma düşmemesi adına elimden geldiğince kafa değişimi hallettim ve teslim ettim. Bunu yaparken discord üzerinden konuşmaları incelerken de gördüğünüz üzere ondan herhangi bir ücret beklemedim.

Gerek Vice Squad discordu üzerinden, gerek Vice Roleplay resmi sunucusunda olmak üzere defalarca bu konu hakkında uyarılar geçildi. Bu uyarıları dinlemeyip skin yapmaya devam eden kişilere işlem görüldü ve mağdur duruma düşen kişilere herhangi bir özel skin hakkı tanımlanmadı.

Eğer ki kendinize skin konusunda güveniyorsanız, kendinizi başarılı bir skin yapımcısı olarak görüyorsanız başvuru atarak " onaylı skin yapımcısı " kategorisine girebilirsiniz.

Herkese iyi günler dilerim, iyi geceler.  :vice: :palmiye:
« Son Düzenleme: 24.08.2022 03:02 XDusty »

#2 - 24.08.2022 12:11
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Thomas_Jhonson @ErenFriztche
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @XDusty
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  18.08.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 28.07.2022 20:55:32 tarihinde "Birlik Skin PAKETI II" paylaşımı karşılığında fazladan skin yaptırdığım kişi skinimde bug bırakıyor ve bunu red ediyor ben de bunu düzelticek birini ararken @XDusty  imdadıma yetişiyor ve günü kurtarıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şuanda mağdurum, "Birlik Skin Paketi II" dan @ErenFriztche ye vermiş olduğum 28.07.2022 20:55:32 tarihindeki "2" adet hakkı geri talep eder, ((Gündelik + Şort skinleri sağlandı bu yol ile)) ve kendisinin "Skin Yapımcısı" rolüne erişememesine dair uygun bir yaptırım almasını arz ederim.

Kendisinin showroom linki: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=133958.0

Selamlar ilk olarak kişi bana 25.07.2022 tarihinde yazıyor

benden takım elbise renklerini ayarlamamı istiyor ve ben bunu ücretsiz bir şekilde yapıyorum, ardından daha fazla alternetif yapmamı istiyor ve bunun karşılığnda bana skin hakkı verebileceğini söylüyor
onaysız olmama rağmen kendisi yazıyor, kişiye skinleri atıyorum fotoğraflarınıda atıyorum ve onaylıyor  bundan sonra bana bunlarda hata olduğunu söylüyor benden kaynaklanmamasına rağmen bunu düzeltip tekrar dosyaları ona gönderiyorum resimleriyle birlikte bana tekrardan hatalı olduğundan bahsediyor bunu bilinçli mi yapıyor yada skinine işlem yaptırırken birine mi bozduruyor bunda kararsız kaldım, Hatalı skin yapımından bana şikayet açması mümkün değil onaylı değilim onaylı olmadığım için zaten ücret almadım ama kendisi skin hakkı verebileceğini söyledi benden yana bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

#3 - 25.08.2022 16:58
Merhaba, model yaptırırken önceliğinizin onaylı skin yapımcılarının olmasını birçok kez bahsettik. Vice platformu tarafından onay verilmen bir model yapımcısına model yaptırmanız durumunda herhangi bir olayda maalesef ki hak talep edemiyorsunuz.

Şikayette bir problem bulunmuyor.