Konu: Maske_33965  (Okunma sayısı 242 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.08.2022 12:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske 33965 (Yetkili etiketlerse iyi olur.)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lucas Leggio @Martis James Palmer @HükümsüzYaveri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Spawn Kill

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Interior içine girdiğimiz anda Spawn Kill yapıyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/i8pog4

Ek açıklamalar(varsa): En ağır cezayı almalı

#1 - 24.08.2022 13:47
Savunma için 24 saatiniz bulunuyor. @meriawam

#2 - 24.08.2022 14:19
İnterior içerisine 4 kişi giriyorsunuz, Rolsel bakacak olursak 4 kişi aynı anda bir kapıdan da geçemezsiniz ama aynı anda giriyorsunuz?
Ne yapmam gerekiyor, 4 saniye boyunca hiç sıkmadan bekleyecek miyim? 2 saniye bekliyorum, iç içe doğuyorsunuz ve bir hit koyuyorum kapıda iken. Ayrıca ilk hiti zaten bir saniye bekleyerek sıkıyorum, sayıca üstünsünüz ayrıca düşürmek istesem zaten hepinizi orada bir saniyede düşürürüm.
Bekleyerek sıkıyorum, bu da kanıtı ki sizi geçirmek istemesem zaten yürümenize dahi izin vermezdim. Hepinizi kapıda vurabilirdim. Görüldüğü üzere arkadaşlar benim arkama geçen bile var.

Spoiler: GösterGizle

Görüldüğü üzere 4. arkadaş üzerime kadar koşmuş, hatta bir tanesi arkama bile geçti. Hepiniz aynı anda giriyorsunuz ve sorumlu ben miyim? Kapıya girer girmez sıkmıyorum, her şey açık arkadaşlarına değen tek hit var. Olay heyecanı da var, tek başıma 4 kişiye karşı savaşıyorum ve kapıda düşmüyorsunuz arkadaşlar. Spawn kill dediğin girer girmez ölmektir, bununla ilgili bir şikayet koyacağım.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=125773.msg726267#msg726267
şikayeti inceleyebilirsiniz @nautical

Hiç karşılık veremeden düşseler tamam diyeceğim ama zaten date alarak hepsini vurmayı başarıyorum.

Karar size ait ama 4 kişiyle 1 kişiye karşı rush atmalarına rağmen düşüyorlar. Bizim tarafta tek başıma olmasaydım belki olayın heyecanı falan olmazdı, sayı üstünlükleri ve silah rollerinde oluşan adrenalini göz ardı etmeksizin ve tek kişi olduğum için doğal olarak hızlı oynamam gerekiyordu.
Söyleyeceklerim bu kadar, karşılıklı laflaşmaya gerek yok. Sonuç bekliyorum.

EKLEME OLARAK:
Şikayeti açan "Zack Rogers ve James Palmer" karakterlerinin ikisi de hile kullanımından ceza almıştır. Şikayet buna göre değerlendirilirse güzel olur.
(Baskında bulunan karakterlerin 4 tanesinden 2 tanesi de hile kullandığı kesinleşti. Buyrun bu da kanıtı. )
Şikayet Linki: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=136004.0

« Son Düzenleme: 27.08.2022 10:05 meriawam »

#3 - 24.08.2022 15:36
Alıntı
Bekleyerek sıkıyorum, bu da kanıtı ki sizi geçirmek istemesem zaten yürümenize dahi izin vermezdim.
Videonun ilk başındaki canım ile  sana doğru ateş ettiğim zamandaki can barına bakmanı istiyorum, zaten ateş ediyorsun. Ayrıca 4 kişi olduğumuz için kaçırma ihtimalin yüksek.

Alıntı
Ne yapmam gerekiyor, 4 saniye boyunca hiç sıkmadan bekleyecek miyim? 2 saniye bekliyorum, iç içe doğuyorsunuz ve bir hit koyuyorum kapıda iken. Ayrıca ilk hiti zaten bir saniye bekleyerek sıkıyorum, sayıca üstünsünüz ayrıca düşürmek istesem zaten hepinizi orada bir saniyede düşürürüm

4 kişi aynı anda interiora girdiğimiz için ve aynı zamanda İnterior, karakter yüklenmesi vs. sorunu olduğu için beklemek durumundayız. Sayıca üstün olduğumuz için rolün  gidişatını da etkileyen bir durum.

#4 - 24.08.2022 16:14
Alıntı
4 kişi aynı anda interiora girdiğimiz için ve aynı zamanda İnterior, karakter yüklenmesi vs. sorunu olduğu için beklemek durumundayız
Haklı olabilirsin, dediğim gibi olay anlık geliştiği için farkında bile olmamam normal. Sorun yok, kendimce bir savunma yaptım.
İyi forumlar.

#5 - 27.08.2022 12:25
Karakter ceza alacak.