Konu: [24.08.2022]James_Palmer - Zack_Rogers  (Okunma sayısı 471 defa)

#20 - 24.08.2022 17:22
Şu rol yapmayı öğrettiğim Pablo Wheeler'mı? Siz kendinizi çok fazla büyütmüşsünüz gençler. Dengim değilsiniz.
Tm, daha fazla yazma admin baksın artık.

#21 - 24.08.2022 17:23
Tekrar açıklık getireyim, Üstümde görmüş olduğunuz AK-47 Anton karakterine aittir işe gittiği için bana vermişti savaş olduğu için, Üstümde ki mekan da Lisa karakterinin üstünde 5 mekan olduğu için bana vermişti hiç bir mülk bana ait değildi anlıyacağınız yani.

Ayrıca şunu da belirteyim ben bazı kişiler gibi sürekli hileden ban yiyen biri değilim ilk defa böyle bir şey oluyor onun da sebebi karşı tarafın adilce oynamadığı ve hileye baş vurdukları içindi. Yarışmacı arkadaşlara başarılar.  ;)
Öyle bir dünya yok. Mal varlığı aktarımı mı yapıyorsunuz? Ee buda sunucuda yasak?
Şimdi biz hileye başvurmuşuz ya hani? Nerede kanıtın birader? Konuyu çok uzatma.

Tm
Ciddi ciddi şunu alıp hile kullanımı diye şikayet açmanız bizi iyi güldürdü, böyle devam  :D

#22 - 24.08.2022 18:56
Zack Rogers karakteri üstünlük sağlayan mod kullandığı için oyun içerisinden ceza aldı.

James Palmer karakteri yasaklandı. Aktarılan mal varlığı tespit edilip silindi.

Michael_Navarra aktarılan mal varlığı ihbar etmeyip kendi çıkarları için yapılan duruma göz yumduğu için oyun içerisinden ceza aldı.

Şikayetteki gereksiz yorumlar incelenecek, sonucunda kullanıcılara oyun & forum üzerinden işlem uygulanacak.