Konu: Steven Lian -DM  (Okunma sayısı 204 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.08.2022 17:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Steven_Lian - @Baldwin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.08.2022 - 23:33

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM - Emotesiz ateş

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle merhabalar, arkadaşın aracı yolda açık bir şekilde kalmıştı ve aracı çalarak sürmeye başladım bir anda arkamda motorlu 2 arkadaş belirdi ve aracımdan in gibi laflar kullandı ve role uyum sağlayarak araç calma rölüne girişerek şahıslardan kaçıyorum ve en sonunda bir yere çarpıyorum ve arkadas AK47 Markalı silahını çıkartarak emotesiz taramaya başlıyor....
Demek istediğim şu sadece araç için şehirin en aktif bölgesinde adam taranır mı? Şahısın yaptığı tamamen DM ve ayrıca olarak motordan AK47 çıkarıyor böyle bir şey hayatımda görmedim ben :garip:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş dmden ve emotesiz ateşden ceza almasını istiyorum.(Jaren Ross karakteri shotgun ile vurmuş olarak gözüküyor eski rolden kalma bir hasar onun şikayetle bir alakası yok.)

« Son Düzenleme: 22.08.2022 00:46 pleb1umutt »

#1 - 22.08.2022 02:04
@Baldwin in your turf En kısa süre içerisinde savunmanızı yapın.

#2 - 22.08.2022 02:15
Herhangi bir DM yok, kişi @KATKISIZ 'ın aracını çalıyor, aracın konumundan buluyoruz ve aracı bırakmasını söylüyoruz, kaçıyor ve dalga geçiyor. Gülüyor vesaire.

Kişiyi bir süre kovalıyoruz, en sonunda benim hoodum olan Idlewood da duvara çarpıyor, kaçmaya çalışırken onu vuruyorum. En aktif bölge Idlewood değil, Market. Ayrıca Idlewood da benim hood onayımın içinde seni vurdum. Emote var ayrıca, sol üste bakarsanız /silahtut emote olarak geçiyor. Onaylı birlik R19'unun arabasını çaldın ve bunun cezasını yaralanarak ödedi.

#3 - 22.08.2022 10:06
Herhangi bir DM yok, kişi @KATKISIZ 'ın aracını çalıyor, aracın konumundan buluyoruz ve aracı bırakmasını söylüyoruz, kaçıyor ve dalga geçiyor. Gülüyor vesaire.

Kişiyi bir süre kovalıyoruz, en sonunda benim hoodum olan Idlewood da duvara çarpıyor, kaçmaya çalışırken onu vuruyorum. En aktif bölge Idlewood değil, Market. Ayrıca Idlewood da benim hood onayımın içinde seni vurdum. Emote var ayrıca, sol üste bakarsanız /silahtut emote olarak geçiyor. Onaylı birlik R19'unun arabasını çaldın ve bunun cezasını yaralanarak ödedi.
sanırım oyun bilgin yok, o emote araçtan silah çıkartma emotesi, silahi hazırlama ve ateşleme emotesi nerede?

#4 - 22.08.2022 22:55

sanırım oyun bilgin yok, o emote araçtan silah çıkartma emotesi, silahi hazırlama ve ateşleme emotesi nerede?
Silahı hazırlama emotesi veya ateşleme emotesi vermeme gerek yok, emote'nin ortaya çıkma sebebi yaptığın eylemi animasyonlar ile yapamadığın için. Emote ile işi basitleştirirsin, ateşleme emotesi vermeme gerek yok zaten animasyon bunu destekliyor.

Az önce soru attım, support arkadaşımız emote niteliği taşıdığını söylemiş. Savunmam bu kadar.

#5 - 23.08.2022 10:09
Ceza verilmeyecek.