Konu: [20.08.2022 - Ivar_Heimdall - @Legacy55 ] Birçok kural ihlali.  (Okunma sayısı 286 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.08.2022 19:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ivar Heimdall - @Legacy55

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.08.2022 - 19:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Legal yetkiyi kötüye kullanmak, sürekli roleplay, RK, /b bölmek, FEAR RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SS'lerde mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Legal yetkiyi kötüye kullandığının SS'i.

OOC böldüğünün ve sürekli roleplay'i bozduğu SS'i.

RK

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 20.08.2022 20:16 Selim »

#1 - 20.08.2022 21:23
Sayın Vice Roleplay Oyuncu Şikayetleri Ek Kuralı Buyurur.

Spoiler: GösterGizle

Kırmızı alanda işaretlendiği üzere "> Yöneticiler tarafından kin&nefret ve sadece ceza aldırmaya yönelik, hoşgörüden uzak olduğu tespit edilen oyuncu şikayetleri geçersiz kılınıp açan kişi incelemeye alınabilir."

Sayın @Selim Bey oluşturduğu şikayeti detaylıca inceleyecek olursak formu doğru düzgün doldurmamış ve kendisine önceden bulunduğum OOC şikayetten dolayı;

OOC Oluşturulan şikayetin linki.

Ve 19.08.2022 tarihinde hastaneye "Katana" soktuğu için VCPD'ye bulunmuş olduğum IC ((Katanasını kaptırmam))

IC Oluşturduğum şikayeti kanıtlayan nitelikteki ekran görüntüsü;

Üzerine bana kin beslemiş ve sırf bana ceza aldırma üzerine şikayet oluşturduğunu anlayabilir ve şikayete bakarak bunu görebiliriz ama nasıl?

Kırmızı olarak görüntülenen alan üzerine "İhlal Edilen Kuralı Buraya Yapıştırın" yazısını bile okumamış olacak ki kendileri direkt "İHLAL İHLAL İHLAAAAL!" şeklinde hareket edip kendince "Sözde Kural Dışı" eylemleri hemen bildirme gereksiniminde bulunmuş, ek olarak sürekli chatlogunu temiz tutmasını da buna dahil edebiliriz.

Öncelikle yapılan suçlamalara tek tek cevap verelim, daha sonra kişinin "Sadece ceza aldırmaya yönelik kötü niyetli şikayet oluşturmak" sebebi ile karşı şikayetini oluşturalım.

• "Legal yetkiyi kötüye kullanmak"

Böyle bir kural ihlali mevcut değildir, olsa dahi savunmam şu olurdu. Legal yetkiyi kötü kullanmaktan kastınız nedir? Ameliyat esnasında kalbinize neşter ile mi saldırdım? Yoksa size zehirli bir serum mu enjekte ettim? Veya siz yaralı iken kasten yardım etmedim mi?
Eğer "Legal Yetkiyi Kötüye Kullanmak" ile suçluyorsanız "Rozet" unsuruna bakıp bunu "Hastanenin Yönetimine" şikayet etmelisiniz, "Oyuncu Şikayetleri" bunun bölümü değildir.

• "Sürekli Roleplay"
Kuralını çiğnediğimi öne sürmüşsün, nerede? ne zaman? ne şekilde? bunu belirtmemişsin. "Sürekli Roleplay'dan" kastın nedir? kaba dille konuşmak gerekirse ben dayağımı yedim oturdum aşağıya bunun aksini yapmadım.

• "Revenge Killing"
İle suçlamışsınız, "Revenge Killing" isimli unsuru "Bekleme Süresine" alacak kurallar gerçekleşmedi yani "Güvenli Bölge İhlalinde" bulundunuz ek olarak attığınız emote ise "Ivar'ın kafasına yumruğu geçirir." realisttik olarak yumruk atıp bıraktıysanız aşırı kaslı bir karakter bunun altından kalkabilir kural olarak ise attığınız "emote" yetersiz olduğundan dolayı "RK" bekleme süresine girecek bir unsurda bulunulmadı. Bu kuralı bir yandan çürütecek unsur ise "Killing" kısmının gerçekleşmemiş olmasıdır, yani karakterim "Baygınlık Süresi" ardından kalkıp size saldırmadı.

• "/b bölmek"
Eğer tek bir yazı ile ben bu suçu işliyorsam yüce rabbim herkese sabır dilesin, çünkü orada tek bir yazı yazdım. Bu tarz durumlar bazen kaynaklanabiliyor ve siz de bunu "fırsat" edinip "AHA B BÖLDÜ BUNU DA ŞİKAYETE YAZALIM!" şeklinde konuya dahil ediyorsunuz.

• "FEAR RP"
Yaptırmamı gerektiren bir unsur bulunmuyor, tarafsız bir bölgede idman tutuyoruz ek olarak IC 1 Haftadır((OOC 1 GÜN)) karakter tehdit alıyor, ailesine tanrısına her değerine küfür ediliyor ve elinde sonunda artık sinirlenebiliyor, tarafsız bir bölgede kişiye saldırmanıza izin verilmeyeceğinden dolayı da biraz rahat olabiliyor bu konuda.

Ek açıklama: @Selim İsimli kişinin "Ceza aldırmaya yönelik şikayet açmak" suretiyle incelenmeye alınmasını ve bu şikayetin düşmesini sayın Vice Roleplay yönetiminden arz ederim.

« Son Düzenleme: 21.08.2022 00:12 Legacy55 »

#2 - 22.08.2022 14:54
sonuçlanabilir.

#3 - 23.08.2022 10:23
Merhabalar, iş başında iken kafes dövüşü yapıyorsunuz. Bu sebep ile ihlaliniz ortada. Karakter ceza alacak.