Konu: RK İhlali / Uygunsuz Roller - Vinnie Dark - Liona Dark - Sidelya Vicente  (Okunma sayısı 493 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 21.08.2022 14:35
Öncelikle şikayette "MIX yapıyor olsanız da" tarzı delillerle kanıtlayamadığın iddiaları öne sürme. Burası şikayetin sonuçlanma alanı senin oyun parkın değil kendine bir şikayet açabilirsin para alınmıyor. Durum senin "becerin bu kadını" diye RetardRP yapman, karşı tarafa normalde yapmayacağın hareketleri yapman. Bu "havlatma" rolüne benziyor. Son paragrafın konuyla ne alakası olduğunu anlamadım ama Liona Dark birliğimizin R20'sine karşı sıfır FearRP yaparak yüzüne karşı tam üç kere küçük düşürücü söz söyleyip hakaret etti ve sonucunda direkt R20'miz tarafından şiddet gördü. Yine aynı şekilde hangi birliğin kiminle denk olup olmadığı, bunun skalası senin elinde değil, süsleme sözlerle, konu saptırmayla savunma yapılmaz. Birlik R18 olarak en az hatayı senin yapman lazım... Hoş OOC ticaretten ban yedikten sonra kıyaslama konusunda ne kadar bilirkişi olabilirsin o da sunucunun oyuncularına kalmış bir mevzu. (düzenlendi)
R11'im- dediğin saçmalık, şikayette savunma yaparken , rolümü şikayete neden katıyorsun pek onu da anlamış değilim. Denk olmayan oluşumlar mı?? buna sadece gülerim yani. Ooc yazdığını unuttun sanırım? forumda gerçek hayatta yazışıyoruz ve hala kapışma peşindesin- gerçek hayat ile sampı ayırt et bence sen.  Normalde şikayet bile açmam- daha önce de açmışlığım yok ama roleplayi ooc yansıttığınızı görünce  daha da hiç açmama kararı aldım, forumda bile savaştaymışız gibi takılıyorsunuz, gülünç. Burası gerçek hayat kanks. O:-)  O:-)
Herhangi bir oyuncu geçmişte yapmış olduğu hataları yüzüne vurarak haklı çıkamazsın, ancak toxiclik yapıp kendi içini rahatlatırsın. Çocuk değiliz ki böyle şeylere sinirlenelim. Seni olgunluğa davet ediyorum... Şikayet sonuçlanabilir. ;)

Yaptığınız kural ihlalleri ortada, adminimiz karar versin- ooc laf sokmaya devam ediyorsunuz savunmaya savunma yazmak dışında her şeyi yazıyorsunuz sustum ama karşılık vereceğim, benim de hakkım. Senin yaşını biliyorum, yaşça senden büyüğüm bunu tartışmaya gerek yok kardeşim. Buraya şikayetinizi savunmak dışında sadece toxiclik yaptınız, daha yazmayın gülünç duruma düşmenize gerek yok. Oyunu ooc'e döken bir gruptan bu kadarını beklerim zaten.  :garip:
Yaptığın ortak nezaket kurallarına aykırı bir konuşmadır, karşınızda olan insanı kışkırtmaya oynuyorsunuz ve iğneleyici sözler kullanarak küçümsemeye çalışıyorsun. Yaptığın konuşma ayıp ve yüz kızartıcı türden bir konuşma. Lütfen yaptığın bu ahlaksızlığa devam etme. Şikayetin sonuçlanmasını bekle, buna karşıt olarak bir alıntı yapmanı istemem. İyi bir gece geçir.

Ooc laflar sokmaya çalışan sizsiniz, ben sadece karşılık verdim. Savunma da bir küfür etmediğiniz kaldı 3-4 kişiye tek yazıyorum. Bu kadar agresif olduğunuzu da bilsem şikayet açmazdım fakat, tır süren oyuncumuza bile şikayet açıyorsanız kural ihlallerinize göz yumamam. Biraz tartıştık kusura bakmayın, sonuçlanabilir O:-)
Kime şikayet açılır/açılmaz buna sen karar vermiyorsun, iğneleyeci laflarını kendine saklamaya çalış. Hala şikayetle alakasız iletiler atarak kirletiyorsun.
Daha fazla ileti yollamayın, sonuçlansın.
@Justice @nautical

#21 - 21.08.2022 16:54
Bu şikayete son yanıtımdır.

Bölgenize kurallar dahilinde baskın yapıyoruz. Orada duruyorsun ve aktifsin, her ne kadar oyun içerisinde mix yapıyor olsanız da, bunu biz engelleyemiyor olsak bile rolde senin o bölge dahilindeki arkadaşlarına haber vermemen için vurmamız gerekiyordu. Biz doğru olanı yaptık. Senin gibi R8 karaktere toksiklik yapmak için o bölgeye baskın düzenlemedik. Girdik, sen dahil tüm ekibinize saldırıda bulunduk. Bu bir ihlal değil.

Öncelikle şikayette "MIX yapıyor olsanız da" tarzı delillerle kanıtlayamadığın iddiaları öne sürme. Burası şikayetin sonuçlanma alanı senin oyun parkın değil kendine bir şikayet açabilirsin para alınmıyor. Durum senin "becerin bu kadını" diye RetardRP yapman, karşı tarafa normalde yapmayacağın hareketleri yapman. Bu "havlatma" rolüne benziyor. Son paragrafın konuyla ne alakası olduğunu anlamadım ama Liona Dark birliğimizin R20'sine karşı sıfır FearRP yaparak yüzüne karşı tam üç kere küçük düşürücü söz söyleyip hakaret etti ve sonucunda direkt R20'miz tarafından şiddet gördü. Yine aynı şekilde hangi birliğin kiminle denk olup olmadığı, bunun skalası senin elinde değil, süsleme sözlerle, konu saptırmayla savunma yapılmaz. Birlik R18 olarak en az hatayı senin yapman lazım... Hoş OOC ticaretten ban yedikten sonra kıyaslama konusunda ne kadar bilirkişi olabilirsin o da sunucunun oyuncularına kalmış bir mevzu. (düzenlendi)
R11'im- dediğin saçmalık, şikayette savunma yaparken , rolümü şikayete neden katıyorsun pek onu da anlamış değilim. Denk olmayan oluşumlar mı?? buna sadece gülerim yani. Ooc yazdığını unuttun sanırım? forumda gerçek hayatta yazışıyoruz ve hala kapışma peşindesin- gerçek hayat ile sampı ayırt et bence sen.  Normalde şikayet bile açmam- daha önce de açmışlığım yok ama roleplayi ooc yansıttığınızı görünce  daha da hiç açmama kararı aldım, forumda bile savaştaymışız gibi takılıyorsunuz, gülünç. Burası gerçek hayat kanks. O:-)  O:-)

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=135850.0

Spoiler: GösterGizle

Şimdi bu Mix hakkında rolsel müdahalede bulunmamızın sebebi daha iyi anlaşılıyor. Bunun gibi bir Mix yaşanmaması ve saçmalıkların doğmaması için ufak dokunuşlar gerekli. Sonuçlanabilir.

#22 - 21.08.2022 17:17
Bu şikayete son yanıtımdır.

Bölgenize kurallar dahilinde baskın yapıyoruz. Orada duruyorsun ve aktifsin, her ne kadar oyun içerisinde mix yapıyor olsanız da, bunu biz engelleyemiyor olsak bile rolde senin o bölge dahilindeki arkadaşlarına haber vermemen için vurmamız gerekiyordu. Biz doğru olanı yaptık. Senin gibi R8 karaktere toksiklik yapmak için o bölgeye baskın düzenlemedik. Girdik, sen dahil tüm ekibinize saldırıda bulunduk. Bu bir ihlal değil.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=135850.0

Spoiler: GösterGizle

Şimdi bu Mix hakkında rolsel müdahalede bulunmamızın sebebi daha iyi anlaşılıyor. Bunun gibi bir Mix yaşanmaması ve saçmalıkların doğmaması için ufak dokunuşlar gerekli. Sonuçlanabilir.

Discord üzerinden yazışarak konuşmamız mix yaptığımız anlamına gelmiyor. Oyundan düştü girdin mi gibi konuşmamız oldu?  Bilip bilmediğin şeyler hakkında yazma lütfen,  rolde yoktun alakan bile yok ne alaka bunu atıyorsun? Bunu pd ile konuşarak çözdük, açık arayarak kendini bu kadar düşürme. Şikayetle alakası olmayan şeyler yazma konunun yarısı sizin bana ooc toxiclenmeniz ile doldu.
Buyur.
« Son Düzenleme: 21.08.2022 17:21 licarfardx »

#23 - 21.08.2022 19:02
Burası karşılıklı atışma alanı değil arkadaşlar, gerekli savunmalar halihazırda yapılmış. Şikayet inceleniyor.

#24 - 23.08.2022 09:40
Merhabalar, RK yapan karakter ceza alacak, onun dışında rollerde bir problem yok.