Konu: Myron Higgins | Hatalı karakter kullanımı- /b bölmek - rolde q  (Okunma sayısı 219 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.08.2022 22:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @killowfield

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @choppa

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hatalı karakter kullanımı- /b bölmek - rolde q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
1)Şahıs daha bugün NC atmış, 2 gün boyunca hiç bir şekilde çatışmaya giremez. Fakat kendisi DM'lere katılıyor. (NC kuralı)

2)Vuruluyor, /b bölüyor ve /q atıyor.
Alıntı
Rolün her zaman devam ettiği unutulmamalı ve kural ihlali varsa bile o anda rol bölünmemelidir. Rolün bölünmesine bağlı olarak çıkacak tartışmalar da ortak nezaket kuralını ihlal edecektir. Rol bittikten sonra ihlal varsa forumdan oyuncu şikayeti oluşturmalı ve burada da ortak nezaket ilkelerini korumalısınız.
Örnekler
- /pm, /b gibi OOC kanallar üzerinden rolü bölmek
- Oyundan çıkış yapmak: son rol etkileşiminden en az 15 dakika geçmeden oyundan çıkış yapılmamalıdır. Rolün diğer tarafıyla iletişime geçip bu konuda anlaşmak mümkündür. Polislerle ilgili rollerde bu kuralın ihlali halinde silahlarınız ve envanterinizdeki yasadışı eşyalarınız silinebilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
•NC ihlali:(48 saat kuralı)
Spoiler: GösterGizle

•/b - /q
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 20.08.2022 23:52 meriawam »

#1 - 20.08.2022 22:47
yakin zamanda yapacam savunma

#2 - 21.08.2022 17:45
banlandigima gore kapatilabilir

#3 - 21.08.2022 17:52
Çaçakiri dostum beni şaşırtmadığın için teşekkürler.
Sana sevdiğim bir şarkıyı armağan ediyorum.

#4 - 22.08.2022 00:30
Çaçakiri dostum beni şaşırtmadığın için teşekkürler.
Sana sevdiğim bir şarkıyı armağan ediyorum.

size cok koymusum bu zamana kadar, banlanmam icinizi rahatlatmistir l13 ile f13'u ayni anda yuruten gerva' ve zencileri

#5 - 22.08.2022 00:33
zamaninda kardes cekip sonra banlatan sikayetlere burnunu sokmasa guzel olur

#6 - 22.08.2022 08:37
@killowfield tamam kültür hakkında en ufak bir bilgin yok F13 falan sallamışsın bir şeyler yine. 1940'larda oluşturduğun kültür kafası ile yorumlar yapıyorsun :D 2022 yılındayız, seni de bekleriz.
"Eyo? Ne diyosun sen zenci ha?" Mastürbasyon rollerinden ve dm'den başka bir rol bilmediğin için seviyesiz bir adam olduğunu düşündüğüm doğru. Ban yemen ise umrumda değil, benim için bir önem taşımıyorsun.
Neyse ki biz senin gibi hırs yaparak hile açacak kadar aciz insanlar değiliz. Sayın ALT YÖNETİM elemanı...

Sana gelince @sekergibiyersinmermi şikayeti ben oluşturdum, doğal olarak yazmam çok normal. Abilik, kardeşliği hak eden insanlara yapılır.
Sen ve senin gibiler hiç bir şeyi haketmiyorsunuz. Seni o şikayetin altında uyarmama rağmen, banlanacağını kendim de tahmin ettiğim için seni PM üstünden uyardım.
Beni dinleseydin, ne o şikayet açılacaktı ne de o gün yasaklanacaktın. Yani kendi yaptıklarının bedelini ödediğin için burada sana abi dedik, şikayet açtın muhabbetlerine girme.

K&A şahıs hileden ban yemiştir.

#7 - 22.08.2022 10:25
K&A