Merhaba,
Öncelik olarak toksik tutumdan bağımsız bir oyuncu şikayeti oluşturduğunuz için teşekkür ederim. Platform üyelerinin yanlış olduğu düşündüğü rolleri forum üzerinden şikayet oluşturması kadar doğal bir durum yok. Tarafımca daha fazla -mümkün olmadığı sürece, gerekmedikçe- herhangi bir ileti gelmeyecektir. Anlayışınız ve üslubunuz için tekrardan teşekkürler.17.08.2022 18.49 — Münakaşa neticesinde Liona Dark silahlı saldırıya uğramakla beraber aşağılanıcı bir tutum ile karşılaşmıştır.
17.08.2022 23.47 — Camille Rousseau ve Liona Dark arasında geçen konuşma.
18.08.2022 00.36 — Camille Rousseau, Caine Blackhand tarafından silahlı saldırıya uğradı. Camille'e yapılan silahlı saldırının mantıklı bir açıklaması bulunmuyor, karakter yöneticisi olarak gerçekleşen olayları -yapılan silahlı saldırının nedenini- sorduğumda; "kaza kurşunu", "yanlışlıkla vurdum", "yanındaki arkadaşını J**** zannettik", "önüme çıktın" ve benzeri cevaplarda bulunan, pişmanlık duygusunu benimsemiş birkaç kişiyi görebilirsiniz. Camille'e zorla bir şey yapılmadığını, kişilerin sadece beni yanlışlıkla vurup özür dilediğini, ek olarak hiçbir şey olmamış gibi hastane masraflarımı karşılamam adına $1500 vermelerini, kimsenin kafama silah dayamaması ve karakterime baskı kurmaması neticesinde telefon ile yardım almam konusunda bir sakınca bulamadım. Olay sonrasında yerde yaralı bir şekilde -Camille sırtını duvara yaslamış- konumlanmış.
@KerimYK'nın oluşturmuş olduğu oyuncu şikayetinde kanıt niteliği taşıyan ekran görüntülerini incelediğimiz vakit lehime yapılan herhangi bir baskıcı veya korkutucu söylem olduğu gözle görülür bir durum değildir, karşı taraf (siz) üstünlük sağlayan hiçbir emote ve söylemde bulunmamıştır. Madem çok gerçekçi bir rol yapıyoruz (?), "kaza kurşunu"na maruz bıraktığınız bir arkadaşınızı (Camille ve Caine birer arkadaş.) yanlışlıkla, istemeyerek ateş ettiğinizi belirtip özür dilerken hiçbir üstünlük sağlayan, kişinin üstüne baskınlık kuran bir eylemde bulunmadığınız halde bir insanın telefon ile görüşme sağlayıp yardım istemesi konusunda bir sakınca göremedim.
Caine Blackhand ve ekip arkadaşlarının Camille'e sebepsiz yere silahlı saldırıda bulunması.
Hiçbir şey olmamış gibi hastane masraflarımı karşılamam adına $1500 vermeleri. (?)
Apartmanda çıkan çatışma sonucunda -arkadaşım Donagh o sırada beni korumaya çalışıyor (emote verdiğini görebilirsiniz)- üst kata çıkıyorlar, bulduğum fırsat ile birlikte telefonumu açıp yardım istiyorum.
Derek Garcia ile Camille Rousseau daha öncesinde tanışıklığı bulunan birer arkadaş, olay yaşanırken içeriye giriyor (telefon ile görüştüğüm kişi değil, muhtemelen silahlı saldırıda bulunan kişiler ile dostluk kuruyor) ve yardım istediğim söylemler, kurtarılma anım.

18.08.2022 00.43 — Alary Wahrmann ve Jason Crawford, Camille Rousseau'ya yapılan silahlı saldırının durumundan haberdar.