Konu: [18.08.2022 - James Hope ] NON RP Araç Sürüş  (Okunma sayısı 117 defa)

#0 - 18.08.2022 19:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: James Hope ( @A554S1N )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.08.2022 - 18:47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Spoiler: GösterGizle
Alıntı
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Market Caddesinde arabamla ilerlerken videoda gözüken James Hope aracını üzerime doğru kırıp bana çarpıyor, bariz bir şekilde bunu kasıtlı olarak yapıyor. Haliyle karakterimden bir ton küfür ediyor, sonrasında devam etmeme rağmen hala haklıymış gibi beni peşleyip özür dilememi söylüyor ve karakterime küfürler ediyor. Zaten rol içerisinde ettiği küfürlerden nasıl bir oyuncu olduğu belli. Umarım cezasız kalmaz ve caydırıcı bir ceza verilir. Yolunda giden adama resmen bilerek çarpıyor. Bunun başka bir açıklaması yok.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 19.08.2022 16:07
Merhabalar, savunmamı öncelikle video için yapayım. Şikayet açıklamasında "Kasıtlı" çarptığımı söylemişsiniz, fakat video'da görüldüğü üzere aracın hızı sebebiyle kontrolü kaybediyorum, ve sizi de geç fark ediyorum. Kasıtlı çarpmadığım belli oluyor, video'da üzerinize doğru geldiğim yerde de belli olduğu üzere size çarpmamak için sola kırıyorum, bu yüzden sadece arabamın arkası çarpıyor. Fotoğraf'da ki savunmama gelecek olursak. Video'dan örnek göstermek istiyorum, video'nun sonunda çarpıştığımıza rağmen video sonlanmadan hemen önce arabanızla gazlıyorsunuz, ve dümdüz gidiyorken birden tekrar arkaya doğru dönüş yapıyorsunuz, tekerleklerinizden belli oluyor. Peşime takılıyorsunuz ve bana bağırarak küfür ediyorsunuz. Ayrıca açıklamada da MIX yapıyorsunuz. Karakterim sinirli diye benim nasıl bir oyuncu olduğumu sergilemez, veya oyunumda sakin bir karaktersem gerçekte sinirli olmadığım anlamına gelmez. Attığınız fotoğraflarda belirttiğim gibi size yanlışlıkla çarptığım için peşime takıldınız, ve küfür ettiniz. Rol içerisinde de bu sebepten dolayı özür dilettim. İyi günler dilerim, Başarılar...

#2 - 19.08.2022 22:50
Alıntı
Merhabalar, savunmamı öncelikle video için yapayım. Şikayet açıklamasında "Kasıtlı" çarptığımı söylemişsiniz, fakat video'da görüldüğü üzere aracın hızı sebebiyle kontrolü kaybediyorum, ve sizi de geç fark ediyorum. Kasıtlı çarpmadığım belli oluyor, video'da üzerinize doğru geldiğim yerde de belli olduğu üzere size çarpmamak için sola kırıyorum, bu yüzden sadece arabamın arkası çarpıyor. Fotoğraf'da ki savunmama gelecek olursak. Video'dan örnek göstermek istiyorum, video'nun sonunda çarpıştığımıza rağmen video sonlanmadan hemen önce arabanızla gazlıyorsunuz, ve dümdüz gidiyorken birden tekrar arkaya doğru dönüş yapıyorsunuz, tekerleklerinizden belli oluyor. Peşime takılıyorsunuz ve bana bağırarak küfür ediyorsunuz. Ayrıca açıklamada da MIX yapıyorsunuz. Karakterim sinirli diye benim nasıl bir oyuncu olduğumu sergilemez, veya oyunumda sakin bir karaktersem gerçekte sinirli olmadığım anlamına gelmez. Attığınız fotoğraflarda belirttiğim gibi size yanlışlıkla çarptığım için peşime takıldınız, ve küfür ettiniz. Rol içerisinde de bu sebepten dolayı özür dilettim. İyi günler dilerim, Başarılar...

Dostum sen adminlerin aklıyla alay mı ediyorsun anlamadım ki? Bir anda aracını üzerime kırıyorsun, video olmasına rağmen nasıl hala yalan söyleyip inkar edebiliyorsun, dümdüz giderken nasıl kontrolünü kaybediyorsun? Ben zaten şablonda da belirttiğim gibi sana bir sürü küfür ettim, bunu inkar etmiyorum. Sadece küçük bir kelime hatası olmuş. Rol içerisinde ettiğin küfürleri gördüğüm zaman "15 yaş toxic oyuncu" profili gözümün önüne geliyor. Ben sana öylesin demiyorum, görünen o. Çünkü bu küfürler türkçe ağzıyla yazılmış küfürler, yaptığın rolü mantıklı bulmadım. Sadece fikrimi belirtiyorum, tabii bu bir ihlal değil. Bunu nasıl Mixing ile bağdaştırdın onu da anlayamadım, kuralı tekrar okursan sevinirim.

Açıkça konuşmak gerekirse sunucudaki çoğu kişi düzgün bir şekilde araç süremiyor. Sen de, yine belirtiyorum ki "KASITLI" bir şekilde aracını üzerime kırıp yolumda giderken bana çarpıyorsun. Yaptığın hiç hoş bir şey değil, milletin oyun zevkini kaçırmaya hakkın yok. Gereken cezanın verilmesi dileğiyle, yetkili kararı bekleyebiliriz.

#3 - 20.08.2022 14:48
Dümdüz giderken nasıl kontrolü kaybedebiliyorsun mu? Dostum, oynadığımızın GTA San Andreas olmadığını, RolePlay olduğunu hatırlayalım. Gerçek hayatta bu tür kazaların bir sürü örneği bulunmakta. "Kasıtlı" çarpmadığımı da tekrar belirtmek isterim. Yetkili kararını bekleyebiliriz.

#4 - 22.08.2022 01:05
Savunma geçerli. Video'da görüldüğü üzere net kasıtlı bir çarpma söz konusu değil gibi gözüküyor. Kasıtlı olup olmadığı belirsiz. Küfür konusuna gelirsek, karakter Trafik kazasında böyle bir rol gerçekleştirdiği için ve Türkçe Terim kullandığı için cezalandırılacak.