Merhabalar, savunmamı öncelikle video için yapayım. Şikayet açıklamasında "Kasıtlı" çarptığımı söylemişsiniz, fakat video'da görüldüğü üzere aracın hızı sebebiyle kontrolü kaybediyorum, ve sizi de geç fark ediyorum. Kasıtlı çarpmadığım belli oluyor, video'da üzerinize doğru geldiğim yerde de belli olduğu üzere size çarpmamak için sola kırıyorum, bu yüzden sadece arabamın arkası çarpıyor. Fotoğraf'da ki savunmama gelecek olursak. Video'dan örnek göstermek istiyorum, video'nun sonunda çarpıştığımıza rağmen video sonlanmadan hemen önce arabanızla gazlıyorsunuz, ve dümdüz gidiyorken birden tekrar arkaya doğru dönüş yapıyorsunuz, tekerleklerinizden belli oluyor. Peşime takılıyorsunuz ve bana bağırarak küfür ediyorsunuz. Ayrıca açıklamada da MIX yapıyorsunuz. Karakterim sinirli diye benim nasıl bir oyuncu olduğumu sergilemez, veya oyunumda sakin bir karaktersem gerçekte sinirli olmadığım anlamına gelmez. Attığınız fotoğraflarda belirttiğim gibi size yanlışlıkla çarptığım için peşime takıldınız, ve küfür ettiniz. Rol içerisinde de bu sebepten dolayı özür dilettim. İyi günler dilerim, Başarılar...