|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lorenz Garcia - @nk4seyit35 Olaya dahil olan şahit karakter adı: Adisa Ross Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:NON RP DRIVING - CAR JACK - OOC AİLEVİ DEĞERLERE KÜFÜR - TÜRKÇE TERİM - FEAR RP İHLALİ
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlk başta Idlewood'da otururken arkadaş Sanchez ile gelip bize bakmaya başladı, gidip yanına "Bir sıkıntı mı var?" tarzında bir cümle kurdum, sonra ters yapınca bir şey yapmadım gittim kaldırıma oturdum. Sonra önümüzde tekteker yapmaya başladı, gitmesini söyleyince küfür etti ve ezdi, sonra ben de motoruma binip uzaklaşmaya çalıştım, fakat beni kovalamaya başladı. Sonra durdum, gitti ben de başka bi yöne doğru gittim. Sonra IGS'de tekrar beni gördü, takip etti ve çarpmaya başladı. Ondan sonra, PM üzerinden şikayet açacağımı söyleyince OOC Ailevi değerlere küfür etti. Ondan sonra, IGS'ye geldi ve IC Kendi Hoodumda küfür edince çektim sıktım fakat kaçtı. Sonra geri mahalleye gittim, fakat bu sefer hem çarpıyor, hem Adisa'yı eziyordu. Ben de en son yukarı çıktım, fakat yine çarptı ve afk olan Jacques ezildi. En son ben motordan inince üstüme çıktı, dayanamayıp inip ateş açtım. Arkadaşı düşürdüm, yerdeyken Türkçe terim içeren küfür etti, Arkadaşın onu OOC anlamda dediğini düşünüyorum. Ondan sonra, kalktı gitti ve arka tarafta ezilmiş bir şekilde gördüm, olayı izlerken ayağa kalktı ve beni motordan attı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın OOC Siciline bakılacak olursa Vice'ı kötülemek için elinden geleni yapıyor, arkadaş bir güzel ban yerse Vice daha iyi bir yer olabilir. Bu arada arkadaş Adana'daysa onu Barajyoluna beklerim, gelirse haber versin bir çay ısmarlamak lazım komik kişilere.