Kangal, kendi şikayetini açarsın, gerekli savunmayı orada yaparız bölgenizi bastık helikopter artı iki araçla kim AFK kim değil o dakikadan sonra benim pek umrumda değil savaştasınız ulu orta yerlerde AFK atmayın bilmiyorsanız da oluşum kurallarını okuyun ben sizin için bırakayım.
Savaş döneminde AFK kaldığınız yerlere dikkat etmelisiniz. Evinizi kilitleyerek, işyerinizi kilitleyerek vs. AFK kalmaya özen gösterin. Etkileşime maruz kalabileceğiniz her yerde AFK olsanız bile size karşı yapılan her türlü rol geçerli sayılır. "AFK idim" diyerek iptal edemezsiniz. Vurulduysanız, yaralı rolü süresi işlemeye başlar.
BunnyHOP konusunda da merdivenden aşağıya o kadar büyük bir yükseklik yok, üç ila beş can arası bir puan kaybettim, rolsel mantığa sığdıracak olursak da Hood Onaylı bir bölgeyi basıyoruz ve karakterin kafasıyla o adrenalinle ufacık yerden düştük diye yaralı rolü yapmanın anlamı yok. Önüme araç kırıyorsunuz ilk Bunny'de onun üzerinden zıplıyorum, ardından sizin orada teller var videoda da çok rahat gözüküyor ondan zıplıyorum. Evet köşeyi döndükten sonra aksiyonun heyecanıyla sadece
iki kere BunnyHOP yapmışım ama bu da emsal şikayetlerde mazur görülebilecek bir durum, yönetici inisiyatifi.