Konu: Martin Bonetti - Rolden kaçmak için q - rolden kaçmak için bağlantı kopartmak  (Okunma sayısı 180 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.08.2022 01:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Martin Bonetti @enıs

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @sukutt

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.08.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rolden kaçmak için /q - rolden kaçmak için bağlantı kopartmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SMB bölgesinde shotgun ile ateş edildiği bilgisi cctv tarafından sağlandı, kendisini verdant bluffs tarafında gördük ve rutin kontrol yapacaktık. Kendisi silahı gitmesin diye önce bağlantı kopartıyor, sonrasında direkt q atıyor ve oyuna giriş yapmıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

bu 2 sste silahı olduğu net şekilde gözüküyor

Ek açıklamalar(varsa): David karakterli ile mix yaptığını düşünüyorum ama elimde destekleyici kanıtlar yok. Martin'in silahının silinmesini ve şikayet kabul olursa ic cezasınında eklenmesini talep ediyorum.

#1 - 14.08.2022 13:37
24 saat içinde savunmamı yapacağım.

#2 - 14.08.2022 14:29
Öncelikle merhabalar ben bilerek q atmadım ve bilerek bağlantımı kopartmadım, orada internetimde bir sıkıntı vardı internetim gidip geliyordu ve o ana denk geldi. Q atma sebebim ise enb modum yüzündendi, modum oyunumu kastırdığı ve bir sorun yaşattığı için çıkıp silmek zorunda kaldım. Santa Maria Beach bölgesinden ben ateş açmadım, arkadaşımda yanımdaydı ve buna şahittir. Başka bir arkadaşıma silahımı vermiştim ancak gidip başkasına sıkmış, polislere bildirim gitmiş orada ben sıkmamıştım. Ben asla kural ihlali yapmadım, yapmamda. Silah konusuna gelirsek silahımı almak için çok çabaladım, gerek para konusunda olsun gerek maden kasma konusunda olsun ve Cpt. Vice'ın silahı vermesi için bekleme konusunda olsun silahı almak için çok uğraştım, haksız yere silahımın alınmasını istemiyorum. Orada arkadaşım ile mix yapmadım, bunu da belirtmek istedim.  Dün yaşanan olaylar yüzünden özür dilerim, bir daha yapmayacağıma söz veriyorum. İyi günler, iyi forumlar dilerim.

#3 - 15.08.2022 12:05
Merhaba, çeşitli sebeplerden dolayı oyundan düşebiliyoruz ya da çıkmak zorunda kalabiliyoruz gerek kullanılan modlardan, gerek internet yüzünden vs. burada yapılması gereken şey oyuna girdikten sonra o role dahil olmuş herhangi bir polise pm üzerinden ulaşıp rolün devamını istenmeliydi. Belli ki bunu yapmamışsınız. Ayrıca silahınızı kime verip vermediğiniz ya da kime sıkıp sıkmadığı önemli değil. O bölgede ateş açıldığına dair bildirim düşüyor ve polisler de doğal olarak bölgeyi kontrole geliyorlar ve o anda oyundan düşüyorsunuz. Karakter Rolde quit kapsamında ceza alıp silahı silinecek.