Selamlar, iki ayrı video arasından bir şey daha yakaladım.
-Michael Navarra 'nın videosunda zaten bir yere sıktığım görünmekte. Canım gitmiyor, çünkü onu görmüyorum bile. Arkadaşımın videosunda olan diğer bir açıdan bakıldığı zaman sıktığım yerde kimse yok.
Yani bağlantı hatasından dolayı sadece ateş ediyor. Ateş edilen yerde kimsenin olmadığına dair kanıtları aşağıya bırakıyorum.
Varan 1 :•Michael Navarra'nın videosu:(Görüldüğü üzere, o bana sıkarken onunla alakasız boş bir yere sıktığım net bir şekilde gözükmekte.)
-Video
(Video'yu detaylı izleyin, o bana sıkarken benim yola sıktığım görülmekte. Arkadaşımın videosunda da aynı kesitte yolda kimse yok.)
-Görsel
Varan 2:•Arkadaşımın gözünden aynı sahneden görüntü:(O da Michael'a sıkıyor, benim sıktığım alanda kimse yok.)
-Video
(Video'da Michael'ın bana sıktığı yer var. Benim bakarak sıktığım yeri inceleyin, ortada kimse yok. Bağlantı sorunundan kaynaklı.)
-Görsel (Sıktığım yer, kimse bulunmuyor. Biri bana sıkarken boş bir alana neden sıkayım? Bariz bağlantı kopması durumu var.)
Varan 3:İki görselin de arka arkaya görüntüsü:
Biri bana sıkarken neden hiç kimsenin olmadığı bir yere ateş edeyim? Videosunda bile Michael karakterini görmediğim çok net gözüküyor. Çünkü o sırada benim ekranımda Micheal bile yok.