Konu: Aboubakar_Araujo  (Okunma sayısı 171 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.08.2022 20:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aboubakar_Araujo  @jigolomert34

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18,08,2022   20,02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hatalı Emote/CJ/Powergaming

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yolda normal seyir halinde gidiyordum; yanımda ki arkadaş kişinin bir şey diyeceğini söyledi ve durdum, camı açtım. Kişi ss'de gözüktüğü gibi me komutundan beni arabadan fırlatıyor.  Çok epik bir olay hiçbir şekilde kapıyı falan da açmıyor, camdan atması da imkansız. Onu geçtim kişi bana tekrardan rol imkanı sağlamayıp dene komutu bile atmıyor. CJ yapıp devam ediyor. Birde dalga geçermiş gibi kişi arabayı alıp gittikten sonra dene komutunu yaptığını başarılı olduğunu söylüyor. Gerekli loglar/kayıtlar oyun içinde vardır araştırılırsa belli olur. En kısa zamanda gereği yapılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 19.08.2022 00:40
Pg hatali emote demissin guldum  :-\ f bastiginda zaten kapı açılıp atıyor sistemsel acılan bir seyin emotesi vermek zaten sacmalık. Sen her adım attıgında /me sağ ayağı ile ileriye doğru adım atar. diye emote vermiyorsun değil mi? Karakter kapıyı acıyor ve seni atıyor. CJ konusunda savunmam yoktur.
« Son Düzenleme: 19.08.2022 01:14 jigolomert34 »

#2 - 19.08.2022 01:32
Burda bir çalma girişiminde bulunuyorsun ve bunu yaparken karşıdaki kişinin rolüne Zarar vermeden baltalamadan yapmak zorundasın, me komutunda sadece arabadan atmak gibi bir yazı yazman çok epik bir olay bunu detaylandırman gerekli hadi bunu geçtik böyle bir emote verip fail-rp yaparak bana rol imkanı sağlamadan gidiyorsun, zaten herşey SS de belli dene komutunu kullanmaya bile yeltenmedin. Söyleyeceklerim bu kadar yönetim kararını bekliyorum.

#3 - 19.08.2022 01:46
Tamam kanka bir dahaki sefere "/me anime Owen'i kaplamalı "Elegy" markalı arabasının kapısını sağ eli ile sıkıca tutup kendine doğru çekerek açar akabinde onu boynunun alt kısmından yani ensesinden ve bacağından yani vücudunun alt kısmından tutarak kaplamalı "Elegy" model arabasından atar ve onun arabasına binip kapısını hızlıca örter akabinde sağ ayağı ile gaz pedalını bileğinden destek alarak kırk sekiz (48) numara ayağı iter." Emotesi veririm.

#4 - 19.08.2022 01:49

#5 - 19.08.2022 02:05
"Anime Owen" cümlesini yazarak karakter kucultmesini yapman komik ve acınası bir durum. Anlamamak için elinden geleni yapıyorsun. Yetkililerinin bu yapmış olduğu üslup ve davranışı göz ardı etmemesini istiyorum.

#6 - 19.08.2022 02:16
Animeyi hakaret olarak algılaman kötü bir durum kanka animeciler çok kızabilir

#7 - 19.08.2022 13:47
Toxic tavırlarınızdan vazgeçin, ceza verilecek.