Selam, gereksiz bir şikayet olduğunu düşünüyorum.
Karakterlerimiz sizinle tartışma içerisinde düzgün konuşmanızı söyledi, Miroslav karakteri fazla agresif davrandığı için silah çekildi.
"Her tartışmada silaha davranılmaz, burası mta değil" diyorsun. O zaman ne yapalım? Her hakaret edene hakaret ile mi karşılık verelim? Saçma olay, nasıl konuştuklarına dikkat etsinler.
Bunları gerçekten nasıl yazdın anlam veremiyorum. O zaman herkes en ufak bir tartışmada, en ufak agresif bir durumda silahına davranıp birbirini vursun. Sunucu DM'den geçilmez. Saçma olan tek şey sizin bu kadar basit bir olayda silaha başvurmanız, bunu kabullenmeniz gerekiyor. Her şeye silahla karşılık vererek durumu çözemezsiniz.
Her hakaret edene hakaret ile mi karşılık verelim?
Buna karşılık sadece silah kullanmayı tercih ediyorsan, ben senin rol odaklı değil DM odaklı oynadığını düşünürüm ki muhtemelen öyle. Rol içerisinde silah kullanmak dışında yapabileceğin bir sürü şey var, burası senin rol kapasitende bitiyor. Laflarınla karşındakini ezebilirsin, inip bir kavga başlatabilirsin vb. vb.
nasıl konuştuklarına dikkat etsinler.
Bu nasıl bir üslup? Dostum ben seninle oyun dışında kavga etmiyorum. Burada rol oyunu oynuyoruz. Karakterim, senin karakterinle tartışıyor hepsi bu. Oyun dışında "şuna dikkat etsinler, buna dikkat etsinler" ne demek oluyor? Anladığım kadarıyla sen bu olanları oyunun içerisinde tutamıyor, olayı gerçeğe döküyorsun. Bu düşünceni acilen değiştirmelisin. Rol mantığını kavrayamadığını düşünüyorum.
Son olarak, otuz sekiz levela kadar gelmiş bir oyuncusun. Kurallarda bariz bir şekilde bunun yasak olduğu belirtilmesine rağmen sen buna saçma diyebiliyorsun. Kuralları bir kez olsun açıp okuduğunu düşünmüyorum.
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak