Konu: Kelvin Jenkins NOOB DM  (Okunma sayısı 105 defa)

#0 - 11.08.2022 01:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kelvin Jenkins @pleb1umutt

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @OZENX @FreedySalo @foreva27

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.8.2022 22:36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Adam geliyo yumruk atıyo

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): DM Alt politikası olarak açtım, kişi ceza alsın.

#1 - 11.08.2022 17:00
Öncelikle merhabalar, olaya açıklık getireyim bu sabah aramızda bir rol gerçekleşti takıldığım mahalleden kovuldum ve orada akşam uğrayacağım gibi laflar söyleyerek mahalleden ayrılıyorum ardından akşam geliyorum ve direk adama saldırmıyorum ortada nerdeyse 3,4 dakilalık rolün ardından Tione adlı karakterin bana ilk kez vurduğu için karşılık verip düşürüyoruz. Gerekli kanıtlar aşağıda.
1- kanıt (sabahki rol)
Spoiler: GösterGizle

2-kanıt (mahallede gordugum gibi vurmadığımın kanıtı ortada rol oldugunun kanıtı)

3-kanıt (bu kanıtda rakip çetenin vurduğunun kanıtı)

Ek: kısaca olarak ortada noob dm'lik durum yok, yoksa noob dm'in ne olduğunu bilmiyormusun?
« Son Düzenleme: 11.08.2022 17:02 pleb1umutt »

#2 - 12.08.2022 00:30
Role dahil bile değilim, maksat vurmak için rol ortamımıza geliyorsunuz ve saçma bir rol sergiliyorsunuz. Ardından o kişiye vurmak yerine direkt bana 2 hasar 2 hasar vurmaya başlıyorsunuz  :D . Emote bile vermeden saldırıyorsunuz. İllegal yasağımız var bu şekil role girişmek bence aşırı saçma. Daha fazla tarafımca yanıt gelmeyecek, yetkili kararı bekleyebiliriz.

#3 - 12.08.2022 01:43
Role dahil bile değilim, maksat vurmak için rol ortamımıza geliyorsunuz ve saçma bir rol sergiliyorsunuz. Ardından o kişiye vurmak yerine direkt bana 2 hasar 2 hasar vurmaya başlıyorsunuz  :D . Emote bile vermeden saldırıyorsunuz. İllegal yasağımız var bu şekil role girişmek bence aşırı saçma. Daha fazla tarafımca yanıt gelmeyecek, yetkili kararı bekleyebiliriz.
Emoteye gelirsek herkes birbirine vurmaya başladığı emote vermeye zaman bile olmadı, ikinci olarak role bile dahil değilim diyorsun ama sabah mahallede kavga ediyoruz ve orada seninle rol yapıyorum ve karşı karşıyayız ek olarak mahalle kavgası arkadaşın bize vuruyorsa bizimde sana vurmamız gayet normal birşey.
Gelelim illegal yasağa mahalle gelip 4 kere izinli brawl rolu olarak /do dan soruyorum ve bi kişi tarafından + atılıyor ve Tione adlı karakter bana bir kere yumruk sallıyor böylece kavga başlamış oluyor, illegal yasak olsa bile 2 tarafın onayı ile brawl atıla biliyor. Savunmam bu kadar sonuçlana bilir.

#4 - 12.08.2022 13:20
Emoteye gelirsek herkes birbirine vurmaya başladığı emote vermeye zaman bile olmadı, ikinci olarak role bile dahil değilim diyorsun ama sabah mahallede kavga ediyoruz ve orada seninle rol yapıyorum ve karşı karşıyayız ek olarak mahalle kavgası arkadaşın bize vuruyorsa bizimde sana vurmamız gayet normal birşey.
Gelelim illegal yasağa mahalle gelip 4 kere izinli brawl rolu olarak /do dan soruyorum ve bi kişi tarafından + atılıyor ve Tione adlı karakter bana bir kere yumruk sallıyor böylece kavga başlamış oluyor, illegal yasak olsa bile 2 tarafın onayı ile brawl atıla biliyor. Savunmam bu kadar sonuçlana bilir.

+ atan kişi sizin arkadaşlarınızdan. Eğer + attığımıza dair kanıtın varsa bekliyorum. Birliğim adına hiç bir brawl rolüne olumlu yanıt vermedim broom  :'( :garip: sonuçlansın

#5 - 12.08.2022 14:27
Savunma yeterli görüldü.