Konu: Peter Galoyan/Dolandırıcılık  (Okunma sayısı 274 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.08.2022 02:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Peter Galoyan @Brokoli

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 3.08.2022 15:16

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  Dolandırıcılık

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şikayet IC dava yüzünden bu gün açıldı, davada IC kararla red yediği için. Kumar oynamaya gitmişdim 50, 100, 200 oynadım yenildim ve 400 binlik oynadım iki kart açtı 14 dedi ve üçüncü kartdan 7 geldi. 21 olmasına rağmen 22 dedi ve uzatmaya başladı paramı iade etti yenisini oynamamı söyledi. Videoda herşey çok net gözüküyor zaten.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
&feature=emb_title

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş şimdi benim yanlış hesap yaptığımı söyleyecekdir, bu tamamen senin hatan. Normal halde 19 geldiği halde 22 dedin ve oyunu bozdun. Olaydan sıyrılmak için 400 bin doları verdin fakat yaptığın halen dolandırıcılık. Kasa için zar bile atmadın.

#1 - 15.08.2022 11:41
OOC şikayet açıp, ıc para hırsına kapılıp kaybedince tekrar ooc şikayet açman baya komikkkk evet😆😆 dostum ıc olarak davayı kazanamayınca dava açman çok saçma. kasa için zar çekmeme imkan tanımıyorsun. ben zarları kapalı bir yerde çekmiyorum. Sadexe senlede oynamıyorum hata yapabilirim gözümden kaçabilir. Semde takip edebilirsin. Zarın öyle geldiğini bile bile kendi lehine çevirmek istedin. Ic davayı kazanamayınca ooc şikayet açmanda baya komik. Tarafımca ileti gelmeyecek zaten komikliğin bir hali güldürüyo. :manifdog :manifdog :manifdog Yetkili gerekli işlemi yapar. İleti atmana gerek yok @Scealten
« Son Düzenleme: 15.08.2022 11:43 Brokoli »

#2 - 15.08.2022 14:42
OOC şikayet açıp, ıc para hırsına kapılıp kaybedince tekrar ooc şikayet açman baya komikkkk evet😆😆 dostum ıc olarak davayı kazanamayınca dava açman çok saçma. kasa için zar çekmeme imkan tanımıyorsun. ben zarları kapalı bir yerde çekmiyorum. Sadexe senlede oynamıyorum hata yapabilirim gözümden kaçabilir. Semde takip edebilirsin. Zarın öyle geldiğini bile bile kendi lehine çevirmek istedin. Ic davayı kazanamayınca ooc şikayet açmanda baya komik. Tarafımca ileti gelmeyecek zaten komikliğin bir hali güldürüyo. :manifdog :manifdog :manifdog Yetkili gerekli işlemi yapar. İleti atmana gerek yok @Scealten
Küçük aklınla dolandırmaya çalışıyorsun şikayet açınca havlıyorsun beklendik şeyler bunlar
  :manifdog Sanırım birazcık davayı kaybedince üzülmüşsün, bu şikayetten olumsuz cevap alıncada üzüleceksin sanırım :DDDDD Oyun olduğunun farkına var, bu kadar kasma brooooooooother  :vays: :nays:

#3 - 15.08.2022 17:32
 :manifdog Sanırım birazcık davayı kaybedince üzülmüşsün, bu şikayetten olumsuz cevap alıncada üzüleceksin sanırım :DDDDD Oyun olduğunun farkına var, bu kadar kasma brooooooooother  :vays: :nays:
[/quote]  Savunmanı hala yapmadın. İki boş iletiyle devam ediyoruz.

#4 - 17.08.2022 11:31
Merhabalar, öncesinde bu şikayeti oluşturdunuz ve ben ilgileniyordum. Şikayeti çekip IC davaya dökmek istediniz davanız kabul edilmeyince tekrar şikayet açmışsınız fakat şikayetiniz geçersiz. Olay gününden bir hafta kadar süreniz var, sizin olayınız iki haftayı geçmiş. K&A.