Konu: Timur Sarkisyan  (Okunma sayısı 272 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.08.2022 00:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Timur Sarkisyan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İllegal kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 48 Saat geçmeden savaşlara katılıyor, chatte yazısı gözüküyor. Yeni NC atmış birisinin hood baskınında bulunması garip  :-\

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

:garip:

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temeli.

#1 - 08.08.2022 12:19
Savaşa kendi isteğim ile katılmadım, dahil olmak zorunda bıraktınız. Mantıklı hiçbir sebep yokken DM arayışınız aleyhinize sonuçlanınca şikayetler açmaya başladınız.

İlgili şikayet incelenebilir. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=135026.0

Henüz saat dolmadan savaşa katılmamın sebebi aşağıdaki videodur. Birkaç araba gelip ateş açıyorsunuz, biz ne yapalım? Sonra vuramıyorsunuz, vurulunca da yok kırk sekiz saat, yok o, yok bu diye şikayet açıyorsunuz.

Rol doğaçlama olur, her şey rol gidişatına göre ilerledi. Mantıklı hiçbir sebebiniz yokken savaş açtınız, vurmaya çalıştınız, vuramadınız ve vuruldunuz. Bu yüzden savaşa dahil oldum, başka ekleyecek bir şeyim yok.

#2 - 08.08.2022 12:41
Dostum NC attığında 48 saat rol yasağın var attığın video da bile silahının üstünde olduğu açık ve bariz anlaşılanki DM e çıkmışsınız zaten.

#3 - 08.08.2022 13:35
Tm sonuçlanabilir

#4 - 08.08.2022 15:17
Dostum NC attığında 48 saat rol yasağın var attığın video da bile silahının üstünde olduğu açık ve bariz anlaşılanki DM e çıkmışsınız zaten.
Alakan olmadığı konulara yorum yapma. Sizin DM arayışınızı atlattıktan sonra karakterlerimiz SWAT tarafından çevrildi. Üstümüzde herhangi bir silah yoktu, 48 saat yasağım var diye de bana sıkamazsınız. Sıkıp da karşılık vermememi de bekleyemezsiniz.

#5 - 09.08.2022 14:48
Savunma yeterli.