Konu: Ronald_Krisdosaser YKİ  (Okunma sayısı 257 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.08.2022 22:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ronald_Krisdosaser @Vortex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Andrean Lizzie_Chakhunashvili   

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'lerde gözükmekte.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
YKİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi 12:59'da vuruyoruz daha sonrasında 13:18'de gerçekleşen hood baskınına dahil oluyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereken ceza neyse.

#1 - 08.08.2022 00:17
Savunma yapacağım, PC üzerinde değilim. Herkesin olduğu gibi benimde bir yaşantım/hayatım mevcut. Yarın gün içerisinde gerekli ekran görüntüleri ile savunmamı paylaşacağım.
« Son Düzenleme: 08.08.2022 00:50 Vortex »

#2 - 08.08.2022 00:54
Savunma yapacağım, PC üzerinde değilim. Herkesin olduğu gibi benimde bir yaşantım/hayatım mevcut. Yarın gün içerisinde gerekli ekran görüntüleri ile savunmamı paylaşacağım.

Tamamdır brom sakin ol ben toksik değilim

#3 - 08.08.2022 12:39
Olayla alakam olduğu için yazıyorum... Arkadaşımızın savunması ne yaparsa yapsın yetersiz oluyor. Zaten ilk düştüğünde de cj bugundayım çıkıp gireceğim diyor. Hiç yalan söyleme Vortex bilgisayarın gayet iyi ve hızlı çık gir atman 2 dakikanı alıcakken. Seno orada 4 dakikadan fazla beklediğimiz halde Timur karakteri bize ateş açıyor.  :garip: :garip: :garip: Ve ardından hood baskınına dahil oluyosun.

#4 - 08.08.2022 15:07
Olayla alakam olduğu için yazıyorum... Arkadaşımızın savunması ne yaparsa yapsın yetersiz oluyor. Zaten ilk düştüğünde de cj bugundayım çıkıp gireceğim diyor. Hiç yalan söyleme Vortex bilgisayarın gayet iyi ve hızlı çık gir atman 2 dakikanı alıcakken. Seno orada 4 dakikadan fazla beklediğimiz halde Timur karakteri bize ateş açıyor.  :garip: :garip: :garip: Ve ardından hood baskınına dahil oluyosun.

Bilgisayarımın hızını bilecek kadar fan mısınız?  :-\

Şİkayet konusuna gelirsek, vuruldum ve karaktere CJ skini geldi. Oyundan çıkıp/gireceğimi /b'den belirttim ve çıkış sağladım. En fazla beş dakika geçmiştir ki, onun sebebini ise altta atacağım SS'lerde görebilirsin. Alakan umrumda değil, toksiklik yapmak için yazdığın açık ve net Ozan.

SS-1:Oyundan çıkacağımı belirtmem ve CJ skinli olduğumun kanıtı.

SS-2:Oyuna her girdiğimde yüklenen cache, sorunu hala çözebilmiş değilim.

SS-3:Oyuna girişim ve etrafta kimseyi göremediğim için devam etmem, rollerimi yaptığımın kanıtı.

YKİ'e ise diyeceğim şeyler kısa ve öz, eğer bir sorun varsa admin cezalandırır. Vuruluyorum ve hooduma kimse olmadığı için geri dönüyorum. Hooda döndüğümde ise birlik üyelerimin toplandığını ve bir baskın yapılacağı söyleniyor. Vurulmamdan bir süre geçtiği için ve tedavi rollerimi yaptığım için, (SS'lerde görünüyor) role katılım sağlıyorum. Bulgar birlik üyeleri ve R19'ları düşüyor.

Baskına katıldığıma dair SS'ler:  

İyi forumlar fanlar,  8) :-\ ;)

#5 - 08.08.2022 15:31
İlk düştügünde afk taklidi yaptın araca atmaya çalışınca bahane buldun relogladın sonra cache dosyasına girdin biraz dosya sildin oyuna geç girdin senaryo süper netflixe satılır bak. Rklısın intihar bombacısı gibi mermilerin önüne atlayıp arkadaki silahlı arkadaşlarına yol açtın anlat anlat bitmez ama tutar bu taktik. Yetkili kararı

#6 - 08.08.2022 16:17
OK. Savunmam bu kadar, yetkili kararını bekleyebiliriz.

- @Andrean  Kubard gibi bir faaliteye giriştiğimi düşünmiyorum. Evet, düştüm. Roleplay yapıyoruz, fre sunucusubda değiliz. Düşedebilirsin/düşüredebilirsin, bunu takacak kadar işi gerçek hayatıma dökmedim ne yazık ki. Bir şeyler uydurmuşsun yok o öyle oldu yok şöyle yaptı, ne anlatıyon? Yönetim isterse bunuda kanıtlarım sıkıntı yok. Her oyuna giriş sağladığımda bu gerçekleşiyor. Bombacı fln demişsin, boş boş düştüğünüz zaman discordda takıldığın kankalarınla kullandığın hitapları tanımadın kişilerde kullanmamanı tavsiye ederim. Sonuçlanabilir, tarafımca başka ileti paylaşılmayacaktır.

#7 - 08.08.2022 18:24
OK. Savunmam bu kadar, yetkili kararını bekleyebiliriz.

- @Andrean  Kubard gibi bir faaliteye giriştiğimi düşünmiyorum. Evet, düştüm. Roleplay yapıyoruz, fre sunucusubda değiliz. Düşedebilirsin/düşüredebilirsin, bunu takacak kadar işi gerçek hayatıma dökmedim ne yazık ki. Bir şeyler uydurmuşsun yok o öyle oldu yok şöyle yaptı, ne anlatıyon? Yönetim isterse bunuda kanıtlarım sıkıntı yok. Her oyuna giriş sağladığımda bu gerçekleşiyor. Bombacı fln demişsin, boş boş düştüğünüz zaman discordda takıldığın kankalarınla kullandığın hitapları tanımadın kişilerde kullanmamanı tavsiye ederim. Sonuçlanabilir, tarafımca başka ileti paylaşılmayacaktır.

Komik ve raconsall O:-) 8)

#8 - 09.08.2022 14:58
Ceza verilecek.