Konu: Frank_Marchetti (Hatalı emote)  (Okunma sayısı 139 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.08.2022 17:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Frank_Marchetti @GodFather7

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 7.08.2022 - saat 16-17 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hatalı emote - hatalı /do kullanımı

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Beni kaçırdılar ve işkence ettiler ama kişinin emoteleri kural dışı olmaktan ziyade çok komik.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://prnt.sc/6lGu5EYCCC0H     https://prnt.sc/Ycvrs4YRw147

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 07.08.2022 19:09
Gün içerisinde savunmamı ekliyeceğim.

#2 - 07.08.2022 20:25
Öyle bir sınır olmadığını bilmiyordum, arkaşa pm'den durumu anlatmıştım ve emoteyi /b'den dellemiştim fakat. Ama arkadaş şikayet oluşturmuş tamamen bilinsizlikten böyle durum yaşandı. Emoteleri yazdıktan sonra delledim ve pm yolu ile arkadaşa açıkladım durumu. Başka ekliyebileceğim bir şey ne yazik ki bulunmuyor. Gerisi admin insiyatifine kalmıştır.
« Son Düzenleme: 07.08.2022 20:27 GodFather7 »

#3 - 07.08.2022 20:48
Öncelikle şuanda müsait değilim akşam yemeği yiyorum tatildeyim odaya geçtiğimde bilgisayarı açıp bizzat seninle ilgilenirim şikayet açmana bir şey demiyorum ama, benimde sana açacağım şikayet mevcut rolde b bölmek desen var pmden zorla mesaj gönderme var fear rp ihlali var powergame var kuralcılık oynuyorsun ama benimle oynama dostum pmlerdende söyledim sana iyi forumlar 30-45 dkya odaya geçerim

#4 - 07.08.2022 20:52
Öyle bir sınır olmadığını bilmiyordum, arkaşa pm'den durumu anlatmıştım ve emoteyi /b'den dellemiştim fakat. Ama arkadaş şikayet oluşturmuş tamamen bilinsizlikten böyle durum yaşandı. Emoteleri yazdıktan sonra delledim ve pm yolu ile arkadaşa açıkladım durumu. Başka ekliyebileceğim bir şey ne yazik ki bulunmuyor. Gerisi admin insiyatifine kalmıştır.

Kendi ağzınla bilinçsizlikten diyorsun, demek ki emote vermeyi bilmiyorsun. Eğer ki böyle bu roleplay sunucusunda oynuyorsun bu emotelere hakim olman gerek..

#5 - 08.08.2022 00:12
Kimseyi hiçbir rol için zorlamayın, ek olarak /do kanalını /pm, /b gibi chat yaptığınız bir OOC kanal gibi kullanmamaya özen gösterin. Tekrarında cezalandırılacaksınız. @GodFather7