Konu: Paul Cyaz ve Christopher Oliver Oyuncu Şikayetleri  (Okunma sayısı 51 defa)

#0 - 09.08.2022 17:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Christopher Oliver - @Danner ve Paul Cyaz - @sensation

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17:05 ve o civarlar.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İC hapis yemiştim, AFK bırakmıştım ve ardından oyuna girip etrafa bakayım dedim, ardından chatloguma "Ananızı sikeyim." diye bir Türkçe terim geldi. Bunu söyleyen karakteri araştırdım, ve 3 seviye bir karakter oldugunu gördüm. Bunun için SS almak yerine onu PM'den usulca uyardım. Tabii ki bunun rolünü de yapmak lazımdı. Her ne kadar türkçe terim de olsa, karakterimin bir şeyler anlaması gerekiyordu, ve diğer karakterle konuştum. Agresif RP yapıp "İkile" tarzı bir şeyler dedi. Benim karakterim de haliyle buna sinirlendi ve emote vererek diğer karakterle brawl rolüne giriştim. Ardından emote vermeden bana saldırmaya başladı, fakat sesimi etmedim. Birden arkada Paul Cyaz belirdi ve SS'te gözüktügü gibi, me emotu ile "nabıyonuz lan" yazdı. Bundan sonra da emote vermeden o da saldırdı. Emote vermediklerini OOC yollar ile belirttim, rolü devam ettirmek adına ben tekrardan emote verdim ve brawl rolünü devam ettirdim. Belki az önceki OOC uyarımı dikkate alıp, daha iyi bir rol yapabilirler diye. Fakat işler öyle olmadı, Paul karakteri yetersiz bir emote verdi, Christopher karkateri ise emote vermeden saldırdı ve karakterimi düşürdüler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Evet birkaç kere B kullandım, fakat asla üslubumu bozmadım. O durumda kim olsaydı hızlı yoldan B yapardı. Zaten bu tarz rol bilgisi zayıf kişilerin, B kullanmamı bile sorun yapacağını sanmıyorum. Kesinlikle gerekli cezayı almalarını istiyorum, iyi günler.

#1 - 10.08.2022 12:41
Saçma bir rol olmuş, güvenli bölge içerisinde kavga edemezsiniz. İki taraf da hatalı, bu sebeple ceza yerine ilk ve son uyarıyı vereceğiz. Bu tarz rollere girişmeyin, ihlale ihlal ile cevap vermeyin, hatalı taraf siz olursunuz.

@sensation kullandığınız kelimeleri & emoteleri düzgün seçin. Eğer rol konusunda sıkıntı çekiyorsanız rol destek ekibine başvurun.