Konu: [02.08.2022] Lara Force - Johnny Sinto - Tina Lorze  (Okunma sayısı 109 defa)

#0 - 02.08.2022 23:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lara Force @erkandogukanaltinisik   Johnny Sinto @Sipha213 Tina Lorze @DarkShadow_2727 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.08.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mixing, DM, İl-legal kural ihlali, Alt karakter ihlali , Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Golf arabasından inip eğlenmek için Lara Force isimli karakterin önüne geçip tanışma rolü yaparken aşağı tarafa yürüdüğümde önüme bir karakter çıkıp "kızın peşini bırak vurmuyum kafana" tarzı bir rol çevirdi. Hemen arkasından emoteler ile vurmaya başladı?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Johnny_Sinto alt karakter ve alt karakter ile il-legal rol sergiliyor. Ek olarak arkadaşlar troll, ilerleyen süreçlerin ekran görüntülerini de bırakıyorum.

« Son Düzenleme: 03.08.2022 00:02 Sidelya »

#1 - 03.08.2022 00:43
Öncelikle merhaba ben Lara'yı tanımıyordum orada karşılaştık sen mixing demişsin ben Lara'yı orada gördüğüm için tanımıyorum iyi forumlar.

#2 - 03.08.2022 01:03
İyi akşamlar,

Chatlog görüntüleri kanıt niteliği taşımaz fakat orada görüldüğü üzere oyun karakterime üstünlükçü bir şekilde taciz etmeye devam ettiler. Gerçek hayatta sizi reddeden kız arkadaşlarınıza da bu şekilde mi davranıyorsunuz? Red yiyince sıkmak biraz gülünç. Mixing ve DM kısmınıda anlamadım. Kişileri IC ve OOC hiçbir şekilde tanımıyorum (bu rolden sonra tanıştık, rol yapıldı. (sargı rolleri vesayre.)),  kendileri de benim durumumda değil. Oyun karakterimin üstüne taciz rolü gibi gelip, reddedilmesine rağmen silah çekip yaralı durumuna düşürmenizde de bence Deathmatching kuralını siz ihlâl etmiş sayılıyorsunuz. Ek olarak, her hangi bir şekilde yaralı kural ihlâli bulunmuyor. Kanıtlarınızda görüldüğü üzere beni orada kucaklıyorlar, kalkıp yürüme gibi vakitlere baktığımızda ihlâl bulunmuyor. Ayriyetten rol esnasında PM'den yazarak, rolumu baltalıyorsun, hoş değil.

#3 - 03.08.2022 02:29
İyi akşamlar,

Chatlog görüntüleri kanıt niteliği taşımaz fakat orada görüldüğü üzere oyun karakterime üstünlükçü bir şekilde taciz etmeye devam ettiler. Gerçek hayatta sizi reddeden kız arkadaşlarınıza da bu şekilde mi davranıyorsunuz? Red yiyince sıkmak biraz gülünç. Mixing ve DM kısmınıda anlamadım. Kişileri IC ve OOC hiçbir şekilde tanımıyorum (bu rolden sonra tanıştık, rol yapıldı. (sargı rolleri vesayre.)),  kendileri de benim durumumda değil. Oyun karakterimin üstüne taciz rolü gibi gelip, reddedilmesine rağmen silah çekip yaralı durumuna düşürmenizde de bence Deathmatching kuralını siz ihlâl etmiş sayılıyorsunuz. Ek olarak, her hangi bir şekilde yaralı kural ihlâli bulunmuyor. Kanıtlarınızda görüldüğü üzere beni orada kucaklıyorlar, kalkıp yürüme gibi vakitlere baktığımızda ihlâl bulunmuyor. Ayriyetten rol esnasında PM'den yazarak, rolumu baltalıyorsun, hoş değil.
Chatlogu red niteliğinde bir şey atacak mısın? Atmıyorsan yetkililer göz önünde bulundurabilir. Yazdıklarının devamını okumadım, yetkili gereken işlemi gerçekleştirir. Sana karşı taciz niteliğinde rol yapıldıysa (böyle bir şey olmadı) kanıtlarıyla birlikte saldırma nedenini paylaşabilirsin, erkandogukanaltinisik.

#4 - 03.08.2022 03:23
Merhabalar, rol geçmişine bakılabilir. Yazıları gösteriyorum, sonrasında SS'ledim. 23:38:31 ile 23:39:00 arasındaki /do'dan verdiğim Sinirlenmeye başlamıştır. emotesini neden eklemedin? Chatlog'dan şimdi kontrol ettim, not defterine o emote de düşüyor. Galiba chatlog da oynamada bulunuyor, kendi açımdan savunmamı sonlandırıyorum.

#5 - 03.08.2022 10:06
Merhabalar, Lara karakterini taciz etmeseniz bile sanırım takip vari tarzı bir şey olmuş. Bu yüzden karakter size saldırmış fakat yandaki arkadaşlar tanımadığı halde saldırmışlar. Bu sebep ile ikisi ceza alacak.