Bana tuttuğun kin gözlerimi yaşartıyor, kendi bakış açımdan olan videoyu birazdan youtubeye uploadlıyorum. Uploadlanır uploadlanmaz göndereceğim buraya, değerlendirmeyi adminler yapar artık. "Hile kullanımından şikayet yemiş" lafına birkaç dakikadır gülüyorum, şikayeti baştan sonra okursan neyin ne olduğunu anlarsın, ha yapacağını sanmam tabi sen "hile la bu" demeye devam. TPS, Lag ve FPS farkının sampta ne kadar önemli bir husus bilmiyorsun sanırsam. Kendi ekranımdan videoyu attığımda adminler kararı verirler.
sana kin mi tutuyorum? Dikkatli oku, şüphe yazmışım ek olarak. Okuyamıyorsan yanıtlamanı başka bir arkadaşın yapabilir. Sana kin tutacak değilim ki neden tutayım
? Kin olaylarına çevirmenize gerek yok. 
Kin konusundan başlamak istiyorum, bu alemde yüze gülüp arkadan kin tutan çok adam gördüm. Bu yüzden böyle düşündüm, eğer kin tutmadığın konusunda samimiysen bir sıkıntı yok, yanılmış olabilirim.
Diğer konu, başlığa şüphe yazıp "bu arkadaşa zaten daha önce hileden şikayet açılmış, neticesi umrumda değil kesin hiledir!" kafasıyla ek açıklama yazmışsın. Okuma konusunda sıkıntım olduğunu söylemişsin, benim şikayet savunmamı kimseye yaptırmama gerek yok dostum. Elim ayağım tutuyor, aklım yerinde çok şükür.
Bir diğer konuya gelelim, savunmam. Kendi açımdan videoyu sonunda youtubeye yükleyebildim, ikimizin açısında lag, tps ve fps farklarından ötürü olay bambaşka görünmüş. Hile konusunda bilgisi olan/olmayan herkesin aşağıdaki videoyu izlediğinde fikrinin değişeceğini düşünüyorum. El Corona Idlewood'a çok yakın bir yer, pek tabiki ortalama altı bir bilgisayarda video kaydı alırken yüksek fps almam beklenemez diye düşünüyorum, ki zaten 25-30 fps arası sabit olmayan droplu bir şekilde oyunu oynuyordum. Kendi açımdan videoyu aşağıya bırakıyorum, ve yöneticilerin şikayeti sonuçlandırmasını bekliyorum.
Video 0.25 hızda büyük ekranda izlenildiğinde çok daha iyi anlaşılıyor, ilk merminin çıkışına dikkat. İkimizden birinin (yüksek olasılıkla senin) oyunu laga giriyor ve ilk mermi benim ekranımda daha geç geliyor. Silahın animasyonuna yavaşlatılıp bakılırsa dediğim gibi daha iyi anlaşılıyor. Yöneticiler detaylı incelemeyi yapacaktır zaten.
Umuyorum ki bu video şüphelerinin kalkmasında yeterli olur, iyi forumlar dilerim.
Sonuçlanabilir.