Konu: Sebastian Cavalleria Retarted RP - Türkçe terim  (Okunma sayısı 97 defa)

#0 - 01.08.2022 02:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @berkcankayarr

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @BenJin @OKN

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.08.2022 02:17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Retarted RP- Türkçe terim

Alıntı
Retarted RP- Türkçe terim

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sokağımda ''Bu sokak benim'' tarzında roller yapıyor. Türkçe terim kullanıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/995371178338287736/1003443946929799278/samp_01_08_2022_02_18_57.png
Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 01.08.2022 03:22 Rawzedna »

#1 - 01.08.2022 03:17
Merhaba, Rawzedna ve GLM ekibi.

Kısa ve öz savunma yapıp geceme Kurtlar Vadisi izleyerek devam edeceğim. Nescafe yapıp geldim, iki mention yemişim. İkisine de sırayla savunma yaparken, nescafemi yudumlayacağım.

Öncelikle Retarted RP konusuna değinmek istiyorum, kendi ağzınızla söylediğiniz gibi ''sokağın dibinde'' olan bir mahallede yaptığımız rolleri OOC'ye taşımanız üzücü. Bir sorununuz varsa, IC halledin. Bir Retarted RP bulunmuyor, yapılabilir roller. Hood alanınız içerisinde değil.

Türkçe terim de bulunmuyor.

Keyifli roller.

#2 - 01.08.2022 03:25

Kısa ve öz savunma yapıp geceme Kurtlar Vadisi izleyerek devam edeceğim. Nescafe yapıp geldim, iki mention yemişim. İkisine de sırayla savunma yaparken, nescafemi yudumlayacağım.

Öncelikle Retarted RP konusuna değinmek istiyorum, kendi ağzınızla söylediğiniz gibi ''sokağın dibinde'' olan bir mahallede yaptığımız rolleri OOC'ye taşımanız üzücü. Bir sorununuz varsa, IC halledin. Bir Retarted RP bulunmuyor, yapılabilir roller. Hood alanınız içerisinde değil.

Keyifli roller.

IC halledemiyoruz ki dostum, seninle 10 defa brawl attık hala sokağa geliyorsun. Korku rolü yapsaydın buraya taşımazdık.

OKN

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 2024Roleplayer2022 Yılbaşında Oyundaydı
#3 - 01.08.2022 03:28
Afiyet olsun her ne içiyorsan
Spoiler: GösterGizle

RK'lı halde iken tekrardan ekibini toplayıp sokağı kapatma rolüne giriyorsun. Sayıca bir üstünlüğün yok, yaralı durumdasın fakat...
"Castucci masan seni korumuyor, Mmmm, Buradan git, Burası bizim sokağımız" cümlelerini kuruyorsun.
Ateşkese güvenerek mi bu rolleri sergiliyorsun yoksa yaralı kural ihlalinden bihaber misin?

#4 - 01.08.2022 03:43

Keyifli roller.

IC halledemiyoruz ki dostum, seninle 10 defa brawl attık hala sokağa geliyorsun. Korku rolü yapsaydın buraya taşımazdık.

on defa brawl atmadık, bir kere saldırdınız. ic halledebilirsin, her şeyi ooc dökme

olayın döndüğü yer, bakarsınız bölgeye. alan dışı, tekrardan iyi geceler. bu arada bir iletiye kırk ileti atmazsanız sevinirim, tek ağızdan ileti atmak daha mantıklı

#5 - 01.08.2022 10:38
Karakterin rol yaptığı bölge GLM hood sınırları dışarısında. Karaktere açtığınız konulardan ceza verilmeyecek. Başka kanıtlar ile başka şikayet oluşturabilirsiniz.